Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stevandicu ti jesi "genocidan", tu nema nikakve sumnje, ti si ratni zlocinac iz crvenog kombija u pravoj tradiciji tih nacista koji su ti odveli dedu u logor. Ti si to isto radio, znaci nacista si 1:1 i PC je nastala na genocidu, etnickim ciscenjima, masovnim silovanjima, zivim lomacama i ostalim zlocinima zbog kojih vam je kompletan politicki i vojni vrh pravosnazno osudjen.
Nema vise one price: kakve amAricke saMkcije, kakvi bakraci, ne moze nam niko nista i slicno. Doslo vrijeme treznjenja, #nepostojeciEntitet u dugovima, vode ga crnolistasi s kojima banke ne smiju ni zdravo za zdravo. Nije moje da to kazem, ostavit cu americkom ambasador Marfiju da se nasladjuje, ali mislim da je svima jasno kakav ce biti ishod ovih sankcija ;)
sve je to lijepo, samo djecu niste poslali u Rusiju nego na taj pogani zapad....
Nista , ja predlazem da vam vasi dragi prijatelji Rusi izdaju pasose i o svom trosku omoguce preseljenje svima u rusiju . Taman eto vam neko parce zemlje sto je putin oteo od ukraine i mirna bosna a vi gore budite republika srbska u oblasti dombas ili tako nesto. Sretno, hvala i prijatno
Pa ostani tu mozes radit kao higijenicar u Dumi i onda si na sigurnom...
Grokće prase
Hahaha Bošnjaci Turcima a Srbi Rusima uzalud se žalili uzalud se nadali. I Turci I Rusi koristili nas za potkusurivanje.
Nastala na zlocinu Genocidu cije politicko vojno i policisko rukovodstvo presudjeno za Genocid.
je.. m..u ja pošo plakat kolko je ukuko genocidaš 🇧🇦🇧🇦🇧🇦😂😂😂
plači moli tu pomoči nema .....
"Zbog toga ste dužni da nam pružite sigurne i tople domove s brzom konekcijom... u predgrađu Moskve."
Pravo naroda na vlastiti izbor i politiku, a ne daju Bošnjacima da uče bosanski jezik u školi, hapse nekog imama jer nema pravo da kaže ono što je rekao o svetosavskim paganima, a rekao je da su daleko od pravoslavne vjere!
Šta je to "bosanski jezik"?
Koje gnovo debelo
Samo se zali ih koliko rusiju fermaju nisi ni svjestan
dovoljno je samo reći:"crveni kombi"
vidi kremce podbuhle glave , valja to na ramenima drzati, nije lako
KMEEE KMEEEE
Bar ti znaš kako je nastala Rs nepostoji ništa da to može promeniti.