Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kapu skidam Dodiku samo zbog toga što ih je ovako izdresirao. Izdresirati psa je teško, a pogotovo ljude.
To je sa Slobom pocelo. Dodik sad samo kontrolise dnevnu dozu srbovanja.
kro kro
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
koja je ovo karikatura..ko za njega glasa bog te mazo, kakav je mentalni sklop tih ljudi
Oni koji su i gori od njega
Nadji mi ijednog, iz bilo kojeg tora i stranke da zna prosto prosirenu recenicu sastaviti. Kakav narod takva vlast.
Bravo ljudi, ovi došli na sjednicu i bulje jedni u druge
Spremi ti jarane stvari lične higijene? Maske od 0,35 plaćati po 7KM, a to je samo sitnica, dodo će vas jednog po jednog prodavat uskoro?Mislio si NEDODIRLJIVI ste? I
Vidi krmka
Srbi svojim postupcima dokazuju samo da su svi genocidasi i da je entitet nastao na genodcidu, znaci da ga treba i ukinuti jer nema mjesta među civilizacijama.
Ti i parlament u kojem si ti parlamentarac
Ma ti nisi bitan nikome, Vučić ti je pokazao
E pa onda neka ni ne primaju plate, onda je fer... Jer ako ne dodjes na posao, nema ni plate
Klix okokuzio opasno kad s ovim krmkom na naslovnoj hoće da zaradi. Mane para za Ines da nas filmski uvede u sljedeću tešku radnu sedmicu.
ISKRENO!!!! PRAVI UTOVLJENI KRMAK!!!
Sto se nas tice uzmite otkaz odma i sidjite sa grbace narodu koji vas debelo placa za nerad nije vam drzava reality show da po citav dan izvodite circus.
Kriminalci i ratni zločinci imaju slobodu da blokiraju državu jer im smeta da se njihovi zločini nazivaju pravim imenom, a međunarodna zajednica sve to posmatra i prešutno opravdava. Ne, njih brine mogućnost stvaranja "muslimanskog ostrva" u Evropi, to je njihov stvarni strah, zbog čega ustvari i imamo podijeljenu državu gdje je agresor dobio pola države i teritorij koji nosi naziv istog tog naroda koji je počinio genocid i etničko čišćenje. O čemu onda mi ovdje pričamo?
Dao bih ja vama llegitimitet po dzepu.UHLJEBI
Blokirati manji entitet u svim pitanjima
Jesi li ti krme koje je Vucko pljunuo u obraz bez rukovanja?
i jeste samo za divljine i šume