Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je onaj sto cita komenare na klixu.De si stevandicu kujo olinjala.
DANGUBIM - on je prije svega PAPAK/ željkin/! Šta je dodikovci? Neznate da vodite politiku, a nesmijete ni da se bijete? Deset poslanika, ukupne starosti oko 600 godina, uštopa vas kao čelični zid! Zar Mile, onoliki baja, nije došao da vas " vadi"ili je već pojahao avion, helikopter. Traktor sigurno nije!
@DANGUBIM, samo mu treba jabuku staviti u usta, jbo on sebi majku genocidnu pa brats da dobije, ali mongoloidnog!!
meni ovaj isti Hitler.
@parabola2020 hahahaha
@SASAL Dobiše slovenci na kraju...
Dobro su sjetili ovi iz opozicije da se trgnu malo, zesca su naiva...
Taj revizorski izvjestaj ce 100 % biti i prepravljan i ispravljan kako bi se doslo do Dudkovih i Zeljkovih zeljenih rezultata.Hoce li opet pred zasjedanje biti proturena patka o nadoknadama trudnicama kako bi skrenuli paznju sa onih pacenika sto strajkom gladzu traze svoje zaradzeno
@eurokrem ebi ga jarane govoris zivu istinu
eurokrem Ne vjereujem , opozicija vec ima podatke, jer ne bi insistirala. u slucaju friziranja stanja optuzice ih za falsificiranje.
Joj samo da se ovaj smrkljo vise makne iz one skupstine.Vise ulizice i poltrona u zivotu vidio nisam.
bolesno umisljena licnost
ko je ovaj krmak
Ovaj Stevandic je najveci papak, cija je uloga da ne bude Mile sam, nego da budu dvojica. Istina, ima Mile citav copor takvih koji ga prate, ali Stevandic je prva vijolina.
ovo onaj što prati komentare sa društvenih mreža
Nasli ste vi mudo marjanovo
Kaze radi.... "radi"
Dr Stevandić će da vas...... dok ne dođe tetka iz Bosanske krupe.
zadojen srpstvom,ovaj tip još je ubijedjen da su serbi nebeski narod,
Pustiti da RS- i posrbljene glavonje potonu u svom nacionalizmu, potrebno je da ih stigne kazna za ono sto su radili tokom rata. Poslije svega sto su ucinili, oni su opet bahati i ponosni!
Me brinite pomoci ce RSu Covic... on je Dodikov dečko...
Zasto svaki Srbin lici na mrkog divljeg krmka , heheheh.
Genetika
zato sto su politicari.....svi politicari imaju takve gloooove........