Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gecko, stas ti da mijenjas bolje ti je trazi sebi spas ...
Krmak, puši ga.
Tko vas j… vise.
STEVANDIC CE VOZITI GLASACKE LISTICE U NAORUZANOM CRVENOM KOMBIJU.
Izbornom zakonu čega? Entitet je lokalna zajednica. Kad budu opštine i mjesne zajednice imale izborne zakone imaće ih i entiteti.
prođi te RS-om i sve ce vam biti jasno. Bijeda, jad i čemer
Vuku mačka za rep ,
sve neke posebne sjednice i nakraju nista
Ima li ovdje iko da ne misli da je ovaj debeli krmak najodvratnija politička spodoba u BiH i zašto ne?
Realno oviga nevade a Shmidt i Murphy 😒 🤔 😒 šute
Velika Srbija je moguća ali samo na sadašnjem teritoriju Srbije,nikako na račun BIH,i nemamo ništa protiv nje,neka je samo prave na sprat🤔😉😁🤣
Blago radnicima i penzionerima u rs-u kad te imaju tako pametnog
Entitet ne može preuzeti ulogu države,koju oni iz eresa jako žele,neće moći,tačka!!
Opet rijaliti😂
ja podrzavam srbe,jer niko naš nije kadar da uradi dobro za drzavu kao srbi svojim blokadama,ucjenama,rusovanjem i td...samo naprijed i ubrzajte nam ulazak u EU i naravno NATO.