{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Štedne sijalice za najugroženije kategorije stanovništva

F
9.1.2012. u 16:08
0
9
Štedne sijalice za najugroženije kategorije stanovništva
0
Štedne sijalice za najugroženije kategorije stanovništva
Zgrada Elektroprivrede BiH
Javno preduzeće Elektroprivreda BiH će pokloniti po dvije štedne sijalice penzionerima s najnižom penzijom i korisnicima stalne novčane pomoći.
Akcija darivanja štednih sijalica bit će realizirana od 9. januara do 16. februara ove godine, na naplatnim mjestima Elektroprivrede BiH, u svih pet podružnica "Elektrodistribucija" (Bihać, Mostar, Sarajevo, Tuzla i Zenica), prilikom plaćanja računa za električnu energiju.

JP Elektroprivreda BiH kao društveno odgovorna kompanija, kampanjom pomoći socijalno ugroženim kategorijama stanovništva daje podršku Odluci Vlade Federacije BiH o provedbi mjera za smanjenje troškova električne energije domaćinstvima i stimulaciji energetske efikasnosti.

Štedne sijalice omogućit će socijalno ugroženim kategorijama kupaca racionalniju potrošnju i uštede električne energije, te mogućnost ostvarivanja mjesečne potrošnje električne energije koja ne prelazi 268 kilovat sati mjesečno što je uvjet za subvencioniranje,saopćeno je iz Službe za komunikacije JP Elektroprivreda BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: