Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jahorina objasnila kako se radi poso nepismenim lopinama iz Ezdea. Ne morate kod mene u Chamonix da ucite zanat iz ski turizma, eto vam Jahorina, zasiljite olovke, ponesite teke i idite prepisivat i onako ste samo za ukrast,otet i prepisat rodjeni.
@Shaci grohotom se smijem ako ti je Jahorina primjer kako se treba urediti skijaliste... Treba malo obici austrijska, francuska i italijanska skijalsta pa onda palamuditi
@maliq53 Nije Shaci nikad bio ni na Jahorini, a kamoli dalje. On samo profesionalno troluje. Sad će u komentaru o receptima naći način da kaže da su njegovi dobri, a drugi ne valjaju. to je soj jadnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako na Bjelasnici ima snijega, a ima ga, sta je onda razlog i objasnjenje da skijaska sezona u ZOI '84 kasni u odnosu na Jahorinu. Kad nema snijega kukate i zalite se na lose vremenske uslove a kad ima snijega, zbog svoje lijenosti i neodgovornosti propustate priliku da zaradite. Treba vas kazniti zbok svjesno napravljenog finansijskog gubitka.
Možete vi Srbi i Bošnjaci imati Jahorinu, Bjelašnicu,planine, infrastrkuturu, padaline, topove , što god... niste u stanju stvoriti skijaša/icu koji je sposoban/a ući u prvih trideset svjetskog kupa:))) Da Hrvatska sve to ima , sa svake zimske olimoijade bi se vraćali barem sa dvije medalje.
@strider ja i da su babi mu.da bila bi djed?
To je jedino što RS stvarno dobro radi i održava. Kod nas SDA je sve uništila. Trebate će god da se imalo stanje popravi
zabljak,stara planina,sar planina,kopaonik,jahorina.srpske lepotice i buduci zimski centri ujedinjenih srpskih zemalja.
Ma meni je uvijek hladno, smrzla bih se na planini... ne vele mi ić'
pa na Bjelasnici nisu u stanju da spoje sajlu a kamolo sta vise...
pa na kojem programu ima prenos dodjele nagrade zlatne lopte???
Ove godine Bjelasnica svakako... Jahorinu su nazalost pokusali kazem pokusali da kao naprave u premium skijalista ali je to smijesno... Cijene dizali svake godine i sada imas siutaciju da mi je bolje uplatiti aranzman i otici na neko francusko skijaliste gdje imam na raspolaganju +300km staza a o ostalom sadrzaju i da ne pricam...
na bjelasnici moze biti samo ovorenje novih objekata. eklatantan primjer neukusa. tuzno je pogledati kako su unakazili onako lijepo skijaliste.
Jahorina nula bodova za normalne ljude, dan min 70Km .....Bjelasnica isto ..dan 50KM ...mozda RAvna Planina ili Ponjeri
ja znam da necu skijati 👍🍺⛷
Ma vala da mi džabe daju snijeg volim vidjeti samo na razglednici
Hajmo sad svi 'Svaki dan u svakom pogledu sve vise napredujem'
Hajmo SDA-ovci sa drzavnih jasli pravac Jahorina, Dodik opremio planinu i spremna tip-top dok SDA vise voli na sankanje lezerno