Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,kao stolni grad Hrvata BiH\" Haha, da su rekli Grude pa da povjerujem ali Mostar.Ovo prelazi i okvire rubrike ,,science fiction\" .
Napokon da dobijemo kontrolu i da im vratimo milo za drago. pa dogodine ce oni nama sa kamatama i sve tako narednih sto godina. Sad ce svi povikati A NE NE MI SMO ZLATNI A DRUGI SU GOVNA. Nacin na koji nas (glupe) bosance evo uzimaju vec 17 godina. Kome je potrebno rjesenje. Onima koji ce sada postaviti Bosnjaka. Postavit ce ga oni koji opstaju zahvaljujuci vasim psovkama na racun drugog naroda evo vec 17 godina piju krv svima. SAMO NAPRIJED. MI CE MO MATER NJIMA , A ONI ISTOM MJEROM NAMA. KO DOBIJE ti isti nacionalisti koji su nas doveli dovde. JEBO TI NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ja, sad kad je vlast osvojila prava stranka NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK, sad ne valja staut Mostara...! Nemate vi veze..., i kakav STOLNI GRAD HRVATA, nema toga u BiH, niti cemo ikad tako dozvoliti !!! Svi su gradovi u BiH i muslimanski, i srpski i hrvatski !!!
HKDU se buni sto ce Bosnjak biti gradonacelnik u opcini gdje je Bosnjaka bilo 1991 najvise? Koji debilizam i zapadno hercegovacki fasizam? Hrvati bi bili isti kao i Srbi, samo ih je jebalo nisu imali dovoljno oruzja. Uglavnom pravili su otimacinu bosnjackih vecinskih opcina kao i cetnici. Hrvati ne smiju pisnuti Srbima rijec, jer su isti, doduse manji, ali su manja verzija Srba.
JEBEM VAM MATER BALIJSKU USTASKU i CETNICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEBEM VAM MATER BALIJSKU USTASKU i CETNICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEBEM VAM MATER BALIJSKU USTASKU i CETNICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEBEM VAM MATER BALIJSKU USTASKU i CETNICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEBEM VAM MATER BALIJSKU USTASKU i CETNICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEBEM VAM MATER BALIJSKU USTASKU i CETNICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEBEM VAM MATER BALIJSKU USTASKU i CETNICKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zivjela BIH , zemlja bosanaca i hercegovaca!
Ne kontam? Ako je opcina Mostar 1991 godine imala NAJVISE Bosnjaka, kako to onda da na ovaj grad Hrvati polazu ikakvo pravo? Ciji je onda Neum? Srpski kupacki grad i ako je u njemu vecinsko hvatsko stanovnistvo? Moramo shvatiti, u Bosni se napravio mir na stetu Bosnjaka, drugim rijecima Tudjman i MIlosevic igrali kompe i komadali Bosnu. Bosna i po unutarnjem razgranicenju se mora podijeliti po popisu, u principu koga je najvise bilo u jednoj opcini ili gradu Sarajevu 1991, njemu opcina ili grad Sarajevo. Fer, niko se nema pravo buniti. Znaci popis iz 1991 godine. Ova SH-HS otimacina bosnjackih opcina i dvostruki stanardi nas mogu voditi samo u jos ratova.
NACIONALIZAAAAAAAMMMM!!!!!!! ovo vec prelazi u fasizam. STa ima veze sto gradonacelnik nije hrvat? neko musliman(ako je uopste musliman)........evo ja sam ateista i opet mi ne smeta da mi neki koldo bude nacelnik samo mi smeta njegova stranka al bolje i to nego neka druga da je....
Uh, sto mrzim ovu zelenu gamad ! Nece biti spokoja dok i mi ne dobijemo svoju Republiku ! Dosta je vise majoriziranja Hrvata !
Nas u HKDU-u boli činjenica da Mostar, kao stolni grad Hrvata BiH, neće imati gradonačelnika iz svog naroda, te da će se o budućnosti Mostara odlučivati iz nekog drugog centra moći\", dodaje se u priopćenju iz HKDU-a BiH. politicka stranka koja sebe smatra ozbiljnom izjavila da im smeta, da ih boli, sto je gradonacelnik druge vjeroispovijesti. i kako samo katolik ima pravo odlucivati buducnost grada. ma super.
\"MOSTAR - STOLNI GRAD HRVATA\" - kojim pravnim aktom se moze objasniti ova tvrdnja, nekim paradrzavnim tzv.\" herceg-bosanskim\" ili mozda nekim povijesnim?! PAravni akt sigurno ne postoji! Ako se uzme povijesni onda je ova tvrdnja zasigurno jako upitna! Mostar je grad gdje sva tri naroda imaju potpunu ravnopravnost u njemu. To sto se iz puste zelje, a kasnije i tudzmanovom/suskovom politikom i nazalost oruzjem stvorila neosnovana cinjenica da je Mostar grad iliti tzv. \"stolni grad\" samo jednog od tri konstituivana naroda moze i dalje samo ostati pusta zelja nacionalista. A sustinski problem jeste tudzmanova neuspijela politika prema Bosni i Hercegovini, rezultovana sve manjim brojem i raseljavanjem Hrvata! Proglasavanjem Mostara kao stolnog grada sigurno ne rijesava taj problem. Hrvatima kao konstituivnom narodu u Mostaru i BiH sve najbolje zelim, ali ni manje ni vise! Mostarac
Sta seres nemoj jesti govna kad ima somuna.sad smo mi pobijedili a mozda nekad i vi pobijedite pa sta treba da mi pisemo glasanje je glasanje bilo je regularno, kod nas nemaju pravo mrtvi glasati kao kod srba hahahaha
mogu mahat usima po pitanju mostara! Al nije njima samo Mostar problem, nego draga gospodo radi se i o TRAVNIKU, BUGOJNU, JAJCU... drugim gradovima gdje su bosnjaci dobili vecinu na izborima! Viva la Bosnia! Svako dobro svim bosancima i hercegovcima bez obzira na vjeru!!!
Treba dan i noc ponavljati da su svi drzavljani Bosne i Hercegovine Bosanci da bi neki shvatili da ne mozes bit Hrvat il Srbin u Bosni i Hercegovini vec samo Bosanac! Drugo,Mostar je Turska carevina sagradila,tak da Hrvati nemaju s cime smatrat sebe legitimnim imenom drzave vec samo se izjasnit ko Katolik u Mostaru,hehehehe,htjeli su primitivni zaostali fasisticki teroristi unistit sve sto je Muslimansko i Tursko u Bosni i Hercegovini ,Mostar je osto tu i multi kulturni i multi vjerski,koji grad u Hrvatskoj moze pokazat?! Ovi U-staski fasisti nisu nista bolji od cetnika,ista bagra,halapna,lopovska i krvava!Teroristi koji su mjesecima ubijali neduznu i napacenu populaciju,to su ti veliki hrvati-katolici koji su voljeli svoj narod i grad?! Ne to nisu bili katolici,to su bile gladne hinjske horde ubica koje su dosle pljackat i,harat,palit,ubijat i planski etnicki cistit juzni dio Bosne i Hercegovine od njene populacije muslimanske vjeroispovjesti,koliko muslimana jeste ubijeno oruzjem,dal u svojoj kuci,dal po skolama,bolnicama,logorima,itd...Teroristi placeni od svoje brace ustaskih vodja...kolko dzamija i kulturnih institucija islamske vjere je unisteno,sram vas bilo,vas ustase,niste nista bolji od cetnika,isti teroristi,isti divljaci-ubice,ista bagra izasla iz trbuha sotonske majke! BOSNA4EVER!
Zašto uvijek hejterski komentari? Što se tiče Mostara, izbori su izbori. Najbolje bi bilo da se mostrski hrvati pomire s tim. SDA jeste dno, ali dno je i HDZ.
\"stolni grad hrvata BiH\" ???????? Mamu im smrdljivu do 91. ih je bilo 28% u Mostaru. Sad odjednom stolni grad????? Sjeme vam se zatrlo...