Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje glasi zasto bh vlasti ne reaguju i \"rasformiraju\" dobro poznato uporiste vehabija u gornjoj maoci? ili je to jos jedan u nizu \"od ranije poznat policiji\" slucajeva?
Ljudi, ovo nije tek tako, smrdi do bola... Frajer se šetka pola sata na otvorenom sa puškom u ruci, po svim pravilima netko iz gomile policije morao je pucati odmah. Očigledno naredba odozgo da se čeka. Drugo, ovo je bilo u stilu evo ja sam vehabija musliman terorista, pola sata hodam da me svi u svijetu vide ko sam i šta sam. Ništa mi nije jasno.
Meni nikako nije jasno ako mu se pucalo tako na amere, sto to nije uradio u beogradu...
U Americi bi odmah dobio metak i bio bi mrtav na licu mjesta a kod nas naravno da je tako uradeno policajac koji bi ga ubio bi isao u zatvor.
Podrska i Pozdrav Njegovoj Ekselenciji Ambasadoru Patricku Moon-u, USA i Bosni i Hercegovini...!!! Ovaj napad na Ambasadu USA je napad takodje na drzavu, institucije i gradjane Bosne i Hercegovine...!!! LOVE, LOVE, LOVE USA...!!!
Covjek nije iz Sarajeva i ne poznaje grad. Sasvim slucajno je fulio stanicu!!!
ne budite naivni... ne spominje se slucajno gornja maoca...to je selo pokraj brckog...a zna se sto je brcko vazno...to je koridor sr.ba bio... sad je cet.nitet presjecen ....i to je srb.ima kost u grlu..i na ovaj nacin zele da ocrne te ljude...a tim i da \"napakuju\" bosnj.acima kao da su \"tero.risti\"... dakle moramo znati da je la.z odraz srp.ske inteligencije...pamet u glavu...
FREE PALESTINA DJABE SVI NAPADI LIBERMANA I OSTALIH NA BO.SNU...
just for the record, selo Gornja Maoca se ne nalazi u centralnoj vec u sjevero-istocnoj Bosni, preciznije u Brcko Distriktu
BRAVO RYX ODLICAN KOMENTAR DOSTA NARODA ZNA STA JE CILJ SVEGA OVOGA...
A da odakle ce da bude mafija nego iz sandzaka. A da no
Jobe, gazim se od smeha evo 15 minuta. A, u pravu si. Ziveo !!!
sr.bija se jos nije rjesila svog fas.izma... ok kosova do ovoga...sr.bija je faktor NESTABILNOSTI U SVIJETU....
Koja slučajnost jbt, sastanak Libermana u Banja Luci povodom Izraelskog lobiranja protiv Palestine, onda palestinski ministar doletio u Sarajevo da nešto pokuša da izvuče od ovih naših poltrona, i baš na isti dan u Sarajevu se odigra teroristički napad od strane \"vehabija\" koje su Ameri i uvezli u Bosnu kako bi nas kasnije optuživali za podršku \"teroristima\" koje su oni obučavali zajedno sa Saudijcima... Hej braćo draga, otvorite oči i malo progledajte, nema ovo veze sa Islamom, već čisto sa cionističkim interesima i američko-judejskom globalnom dominacijom... Historija se uvijek prelamala na Bosni, od pamtivijeka... I Krstaši su nas mlatili na Bilinom Polju u 12. stoljeću, ali nas je Kulin ban odbranio sa vojskom Bošnjaka, ne dajmo da nas opet mlate izvana kao i 1992. pa da čekamo \"pomoć\" amerikanaca i evropljana 3 pune godine!
Novi Pazar je u Srbiji i ostaće u Srbiji. A Mevlid, Zukorlić i Zukorlići će u Bosnu.
Srb islamske vjeroispovijesti nema gore kombinacije
SAD i njihov ambasador MajMoon su i doveli do ovoga. Već godinu dana ema Ministarstva sigurnosti jer je MajMoon sa svojim majmoončićem Inzkom u vladu instalirao reketaše, pljačkaše, atentatore i sljedbenike fašista koji sprečavaju formiranje Vijeća ministara pa tako i Ministarstva sigurnosti.