Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je obični isprdak. Kad dodick padne, ovaj neće moći zaraditi za kifle...
Znači nikad.
Na takmičenju Tintara Staša Košarac je odnio pobjedu. I ove godine je pokazao da je njegova glava bez premca. Stručnjaci kažu da bi trebao biti visok 4 metra s obzirom na veličinu glave.
🤛GLEDAJ VALIOČE GLEDAJ OKONJE DRAŽI MI JE BAKIR ZNAM DA UZIMAJU AL NEKA VI STE KRSTE! 1990-1995 FUCK OFF
🤛GLEDAJ VALIOČE GLEDAJ OKONJE DRAŽI MI JE BAKIR ZNAM DA UZIMAJU AL NEKA VI STE KRSTE! 1990-1995 FUCK OFF
LAŽE LAŽ LAGAĆE
Zaposlili ste u Titova preduzeca svoj kadar, a gdje su vasa preduzeca, elektrane i instituti...gdje su vase fabrike i radna mjesta majku li vam lopovsku i huškatorsku!
J....ti Izetbegovic cerku
Jb ti Bake sestru”strašo klošarac”
Stasa dozovi se
Joj Kosarac i ti svakakve gluposti izjavljujes
Hebo ti riđobradi ženu.
pa SNSD,SDA,HDZ rade istu stvar.......naravno u dogovoru.......ne daju nikakav pametan plan,izlaz iz krize i sl.,njihova politika svodi se na tome da politicke suparnike ocrne sa tim kako rade sa "neprijateljem",to je sva njihova mudrost.......sve tri stranke kradu samo svoj narod,jer se nista ne pitaju gdje nema njihovog naroda,ali to sve prolazi i prolazice jer to nisu nikakvi narodi nego obicne,zatucane ovce........zato svaka cast kriminogenim grupama,gore navedenim i njihovim sefovima
Ovaj Klošarac hoće da mu neko opet poizbija zube.....
Jel' ovo onaj što mu Bakir svako malo zapali auto?
Debeli da vrati cigle koje je pokrao od Crkve!