Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnjih 149 godina prva osoba na području BiH koja je ponudila ostavku nakon skandala.
Zato sto je morao jer nije vise predstavljao srpsku partiju
@Jimmy McNulty OVO JE PRESEDAN !!! ZAMISLITE ASIMA SARAJLIĆA ILI BAKETA DA OVO URADI !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ostavku zbog derneka moze se dati ali niko ne daje ostavku zbog lopovluka.Cudna smo mi zemlja.
PONUDIO je ostavku, nije DAO ostavku. Ostavka neće biti prihvaćena i nikom ništa.
svi imaju obraza osim SDA termita
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budale ,a jel Dodik i pomislio na ostavku kada je on dernecio ?
sta je nudis .... to se da ili neda ... nemas sta nuditi..ako si mudonja uradi jedno ili drugo .... nema "ja nudim" ..... evo hocu ja ako vec nudis!!!!
ovo je ŠUPLJA,jućer nema derneka ali sutra se može u džamiju,danas je polic.sat ali sutra ne važi jer mora se iftariti a na iftaru zna biti minimum 20-ak ljudi.Vjerujte mi neko ovdje baca šuplju ili se pravi pametan
Spreman podnijeti i podnjeo, nije isto
Obrij se meĐede
Simpatična zabava, proslava rodjendana priznatog hirurga Šabanovića! Pogriješili, platili kazne! Sve OK! Ali, pitam moralne vertikale, velike muslimane koji se groze ovakvih derneka: GDJE SU PARE! Ama, gdje su pare!
Kosarac je kralj,a njemu nije ramazan pa je mogao malo sa rajom podijeliti radost druženja.Corona i jest dobra ubleha za obicne a super prilika za svaku vlast i nezakonito bogacenje.Maline ce biti in ove godine.
Da ostavku i donijeti odluku da se vise nemoze baviti politikom nikada i svakoga od njih procesuirati i ko ima prljave ruke isto noga pa idi u fabriku radi kao i mi za minimalac
Jedini koji ima apsolutnu kontrolu, Milorad Dodik, despot.
realno nije ništa ni skrivio,kolko ih je bilo sa optužnicama pa ni u snu nisu pomislili na ostavku,valjda mu šef tako naredio
Samo se izgleda kod nas nudi ostavka, a znamo da toga nema ništa. U normalnoj zemlji se isti dan razriješi dužnosti. Apsurdistan teški.
Cita li ovdje iko ? On je "spreman da ponudi ostavku". Kad hoces da das ostavku, onda kazes da je dajes, a ne da si spremaan da je das
Malo se jelo malo se pilo bilo je lijepo dok se nisu otrjeznili a onda oj kuku mati. Nisu očekivali da će biti snimljeni.
Ma.sta vam.smeta.sto.ljudi sjede i druže se. Ma.dosta izmišljenih internet doktora, distanciranje i ostalih sranja koja nam vec 2.mjeseca prodajete. Nek.crknemo svi sta vas briga i vas i.farmaceutsku mafiju koja.je ubirala.milijarde u prošla.2 mjeseca. Sad su sretni jedino doktori i vlasnici apoteka. Da.ne.spominjem pljačku para.od.vlasti i nova zaduživanja.
Jesi li ne dao ili ponudio .ebo li te sef u usta