Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel slucajno neko zna kako se zove ovaj covjek skroz desno na trecoj slici? hvala
svo su fini bili prema njima pred izbore hehhehe
Je li i gradonačelnik bio medju penzionisanim umirovljenicima. I on je stara kajla. Svaka čast gradskoj upravi i Miroslavu Živanoviću na ovom izletu! Konačno, malo sreće i druženja za stare kosti,...Dolazi zima i mnogi penzioner neće s nama u proljeće,... :((
OVO JE OCIGLEDNO KRSENJE IZBORNE SUTNJE I OD STRANE OVOG PORTALA I OD SDP-a!
Huseine ti idi taksijem ako si neki boss. Taxi na Igman i nazad košta šestina penzije.
Divan primjer i za ostale gradove.
A zašto autobus da vozi na Igman 5-6 osoba, ima taksi. Redovna linija a vjerujem da bi bio uvijek poluprazan bus
zašto gradska uprava ne obezbjedi svakodnevni prevoz za Igman bez obzira dali je ljetna ili zimska sezona. Ljudi koji nemaju vlastiti automobili nemogu ni vidjeti kako sada izgledaju olimpijske planine. Mislim da bi linija vremenom postala isplativa a i kanton ili grad bi mogao pokrivati dio troškova ukoliko bi bila nerentabilna. Hajdemo u planine.Samo kako????