Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislio sam da govorimo isti jezik, ali ovi ljudi definitivno govore neki drugi. Jer samo ili drugi jezik ili totalna mentalna bolest moze povezati "mir boziji" sa ovim sta oni rade jucer i danas. vjerovatno na njihovom jeziku mir znaci "vidi nas budala".
A sta ako je plasljivac?!? ha klixovce?
na njihovom jeziku mir znaci uzneMIRi druge ljude koji ne slave
Imala dozvolu ili ne,ovo je krivicno djelo. Zato baba ocekuj policiju da ti pokuca na vrata.
@ja-sa E moj brate, policija ce joj pokucat i popit ce kaHvu i sljedeci put ce sa AK47
@ja-sa a sto je krivicno djelo ako ima dozvolu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prava dama
Baba, baba, drzi se pregace!!!
ovo ako je gospođa , ja sam LeBron James.....
Zaista bolestan, nakaradan i jadan narod. Gospođa ne čestita svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti Božić već svim Srbima srpske pravoslavne crkve. Vjerski praznik se proslavlja pucnjevima i pjesmama mržnje. Zato i jesu samo za planina i šuma, urbani dio njima ništa ne predstavlja, ko bi normalan uništavao ono čemu se drugi dive.
Ovi smrdi ne razumiji najprostiju recenicu. Mir bozji. Kako ce sta vise?
Nek vam je sretan bozic, ali prvo "Mir Bozji" pa onda pucas? Kakve su to logicke vratolomije i zapita li se ikad iko od vas ista ili samo ko drogirani radite ono sto vidite jedan od drugog?
i jos napisali gospodja,, krava u stali je veca gospodja od ove cetnikuse..
Ovaj video je stanje naseg mentalnog sklopa
Ova baba jača od 30 klix ratnika bošnjaka
Gospođa???
ovako Turci.
@ZimskoVinoBezSecera Turci senluce kao ludi.
07.01.1993 Sretan Bozic🚜🚜🚜
Plinski
Češka zbrojevka 75B ,plinski ako mu ugradiš plin ,ovako ne. Pravi
https://www.google.com/amp/s/www.klix.ba/amp/130809051 Tuče, pucnjava, alkoholizirani vozači... za prvu noć Bajrama u Sarajevu nekad treba pogledat i u svoje dvorište ...
Pa puca se i za Bajram! Ovi komentatori što samo čekaju neku vijest vezano za Srbe da bi ismijavali i vrijedjali, stvarno mi se gade. Pogotovo zato što znam da takvi kada se zakuha, odmah bježe u Berlin i tamo formiraju brigadu!