Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo mi glup narod kao da su nas primili u EU i da su nam povecane plate za 100% a ne neku glupost pocetak pregovora koje nemozemo ni poceti dok joa 12 zakona ne usvojimo pa pregovori koji ce trajati 100 godina.Nije ni cudo sto smo tu na dnu gdje jesmo kad slavimo ovakve stvari kad nam je dogadjaj otvaranje bankomata ,kapija ,kruznog toka ,5 kilometara puta ,dolazak tramvaja trolebusa i sve sto je u normalnim Drzavama nama kao cudo da se desi
Kako vi tako namečete građanima svoja mišljenja kad se građani večinom izjasne o ulasku u EU onda možemo reći da smo za EU ali Bogami mislim da je većina protiv EU.
Zar vi stvarno mislite da će preko noći biti bolje kad uđemo u eu? Da će neko naše probleme rješavati?
Šta na ovo kaže Ž.Zovko na ćijem mostu je osvjetljenje. hahahahahahahahahahahaha
Sjetimo se puno jace sile Turske - 25 god vec ceka ulazak . Ovo je Covic naredio da osvjetle da moze zamazati oci bosnjacima dok preko Konakovica izdajnika uzima poluge moci od bosnjaka . Eno Gavrila u Hrvatskoj kod brace , kaze da se sve slaze sa Covicem , rado vidjen kod hrvata. Koga dusmani Bosne hvale , znajte da je i on sam dusmanin!
Obostrana ljubav Bosne i Eu
ova ista evropa prije 30 godina pokusala da nas pobrise sa lica zemlje, a bosnjo se sad raduje eu....ee tugo moja
Smiju nam se ljudi bgm. Majku vam mutavu svima
Kako ocekujete da cemo uci u EU kada Srvi nisu za too... a jasno je da mozemo biti u zajednici samo ako svi budu za istu
Na sva desavanja u borbama izmedju vojnika sam imun, ali nikad ne mogu podnijeti da neko naoruzan puca po neduznim civilima, gdje god da se desava, zeludac mi se okrece kada zamislim koliko tuge i nemoci je u takvom nedjelu, Most je trebao biti osvijetljen u Ruskim bojama iz postovanja prema zrtvama civilima
Nema Ruske zastave za 150 civila? Vidim ni po evropi... Al ima kad gori Nottre Dame.. Jasno..
Republika Srpska se mora odvojiti od ovog zla to joj je jedini spas i pripojiti Srbiji.
Fino je u Hrvatskoj.Osjeti se dah unije,projekti,udruge,2 kanadera im dadose neki dan.. nas je problem sto nismo konkurentni u toj razvijenoj zajednici
BiH na tzv mapi puta (u EU) prilagodila zakone strancima a našim preduzetnicima povećala troškove i rizik poslovanja 20x. Ono što hoće stranac to se daje bez pitanja. Strani ulagač je Bog, a to sto stranac ustvari svu dobit iznosi van o tome nije poželjno pričati javno. Domaće tržište osvojili stranački kumovi i rođaci, pošto se na njih zakoni ne odnose nemaju ni rizika. Oni normalni pobjegli van.
Kod takvih poslodavaca radnik je rob. A ako i radnik ode vani pa to se i traži, lako se prilagodimo, ne pravimo probleme. Stranci svakako ne rađaju djece a to sto naši roditelji svaku noć tužni idu u krevet Bože moj samo nek' se ne ratuje. Mada ako ćemo pravo ovo je rat ne samo za tržište već i protiv zdravog razuma.
EU će učinit život puno težim i sklupljim
Tolika lažna euforija vladajućih izdajničkih struktura da to nije normalno. Kao da nam je od 21.03. litar goriva 1.40KM, penzija minimalna 1200KM, plata minimalna 1800KM, litar mlijeka 1KM, hljeb 0.50KM, meso 3KM/kg.
Mostarci dragi, ne se preseravati.