Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow kako snazna poruka! 😂😂😂
Pišam se na most i francusku demokratiju. Kad se treba poganoj evropi uvući u pedu sve činite. Šta je sa mojom palestinom mojom sirijom mojim jemenom mojom libijom mojim nigerom mojom somalijom iz čih rana teće moja krv a iz očiju moje suze ponosne muslimanske koju je ova smrdljiva francuska okrvarila. Oni su nas oplakivali 92 a mi po njima pišamo 2019. Saburajte ummete Muhammea doce i nasih 5 min- tvoj sin palestino sirijo itd. (((
salje poruku Francuskoj....najvecem zlu ovog svjeta...u rangu SAD-a i Izraela.....sjetite se samo ko je uveo embargo Bosni i zabranio intervenciju svijeta pritiv Srbs
turist dodjite nam vidi kako zalimo pariz
neko napisa bolesnjaci, i fakat jeste bolesnjaci. ovim komentarom se ogradjujem od nacionalnosti bosnjak definitivno, idite u pm, odoh u mudzahire.
jel ovo Ante na mostu
Sljedeću duginih boja.
A Mostar u fazonu: "Znam kako ti je, prijatelju"
Pariz odgovorio Mostaru još jačom porukom: Kad će vam izbori?
Radije bi pristao da me neko zove Svinjo, nego Bošnjače. Zgadili ste mi anciju za sva vremena.
Pa eto budi SVINJA.
Ovako su isto bili ljiljani na Kvazimodovoj kapeli kad je srusen Stari .. 😁😁
Great Notre Dame Cathedral is witness and silent protagonist of the history... p.s. Nadam se da ce joj sjaj biti vracen sto prije moguce :)
Vrijedi katedrala vise od milion zivota
fobre ove fotke 😇
Bolešnjaci vire iz paksu zapada. Allahu Akbar, biće čistit vlastita dvorišta.