Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispuhala je cijela bih.
Ja ne znam ko se loži na ovo. Nek slave šta hoće. Dzaba trosite vrijeme na gluposti
"praznik njegove nedosanjane "države Republike Srpske".kad neetko ovako javno priopcuje, to znaci da je nesto zaokruzio za sebe, a svi ostali koji zive u tom dijelu su kmetovi, koji moraju da njega slusaju i po naredbi da rade.Vracamo se u doba feudalizma.Bravo za one, koji su to dozvolili.Svi idu naprijed, a ovi nazad.
Hvala vam kad volite Bosnu naśi da slavite 9 radi rs-a zvanog u Drzavi Bosni
ja se pitam samo jedno - kako bi Srbi iz RS reagovali kada bi se sada npr na dan 9.1.2020 odrzala skupstina bosnjackog naroda u RS s ciljem formiranja Republike Bosnjacke, da li bi to bilo ok?
Navrati Šaćire za dva dana pa da vidiš kako je ispuhao. Mi se okupljamo, zbog RS - e. Ne zbog političara i poena.
za koju godinu će političari iz RS-a moliti da neko iz F BiH kaže nešto protiv 9.januara kako bi oni mogli da "uzvrate" i onda nekako natjeraju par stotina ljudi da obilježe taj "veliki praznik demokratije"
ne kontam ja ove srbe da jebes!!!
Parada kiča i seljakluka u sred lijepe Banjaluke.
Navodi kako ništa ne znači što je Dan RS-a proglašen neustavnim kad nikakvih posljedica nema za njegovo obilježavanje. "...znaci,znaci profesore...istina obiljezava se 9.januar kao dan eresa,ali na crno profesore...i to je neka sankcija...nije lijepo slaviti na crno.Pojavit ce se neko medju Srbima,ko ce biti spreman reci da eres nije dobitak,nego gubitak...onolike i vlastite zrtve,a ostati u Bosni zauvijek,je li to dobitak???
Jest dok im je NATO sa OS BiH izvodio vjezbe prosle godine na Manjači samo da podsjetim.
Jesu naporni, dokle ba viseee
9.Januar DAN POCETKA AGRESIJE I GENOCIDA U BIH. Podrska svim da se taj dan proglasi danom pocetka agresije i genocida. Bosnjo uzvraca udarac.
sad moze i kolinda i covic skupa na proslavu dana kad je pocelo stradanje hrvatskog a ne ,,njihovog,,naroda
Stvarno onog Inzcku treba protjerati iz BiH.
Lapi
Ko ode na tzv Dan Republike Srpske izmet mu.