Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko sumnja u kvalitet, Goražde nije u Švedskoj, dođite proba besplatna.
VIsočani ponediljkom kolju a u srijedu je već na pijaci suho meso ...???
E dobro bi bilo sad sa vrućim hl***m, sabljom i kajmakom uletit u taj špajz :D
pazi ovo majke ti, klix je banirao da se hljeb vise nemoze piati kako ti hoces. vidi u tvom postu; sa vrucim...
Dugo je to već tako, otkad se proziva 'u h lj e b' :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zašto bi se meso držalo u solarmi 21 dan kao nekada kada danas imamo zamrzivače koji proces smrzavanja odrede u roku od 24 sata, dimljenje je tu tek radi "šmeka", kao i dodavanje bijelog luka etc. kako ko voli svi nekakvu šuplju udaraju kao tajna a proces primitivan do kraja, ja ponekad iz zeze osušim u staroj limenoj kanti, kilicu-dvije problem je što sa brodova preko kiseljaka uvoze crkotine iz australije i argentine, to meso je često staro i više od dvije godine, tako da obično jedemo crkotinu kad ko fol meračimo uz tradicionalnu bosansku suhovinu neka hvala, samo od seljaka koji su zaklali svoje i za sebe pa prodaju dio da se pripomognu, a ovi šupljatori kojima je kao kvalitet bitan a zarada - jok, daleko im lijepa kuća
Kakve veze ima to sto stoji u soli toliko sa zamrzavanjem? Ovdje nije cilj konzerviranje mesa nego "izvlačenje" vlage i zbog tog stoji toliko dugo ne lupaj jbga.
Veze ti nemas podguzna muho
Visa, visoka i na kraju visocka skola
Nemere sa visocacima niko,od 100 kila svjezeg"mesa" naprave 150kg suhovine.Majstori nema sta..
kad se za par dan pojave naslovi "Ukradeno 100 kg suhog mesa"
bravo, kad tad kvalitet ispliva na povrsinu, niej bitan kvantitet nego kvalitet
nažalost nije bas tako..ovo ti je kao primjer kineskih i drugih stvari.. kinezi sve vise i više preuzimaju tržište nižim cijenama a slabijim kvalitetom, npr dosta raje ce kupiti neki no name telefon za 200 km nego neki htc, Sony, Samsung itd itd koji su kvalitetniji..
možete VI davati koliko hoćete minusa ali to je nasa realnost, ne samo kod nas nego svugdje u svijetu..činjenica je da cijena kod 80% ljudi prevladava u odnosu na kvalitet..