Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon sto ste iz mjesta protjerali maltene sve Hrvate, evo 20god poslije i dalje ne vidim da Vares izgleda kao Las Vegas, ipak su Hrvati i Srbi krivi za sve lose u drzavi...Vares danas izgleda kao scena za horor film, kad je ostalo svih 10 Hrvata, oni im izaberu nacelnika haha xD multieticnost i tako to...i nije ni to dosta, sad to prelazi i na Stolac kojeg ceka ista sudbina ako se promijeni vlast...nadajmo se da nece
Kada se spominje historija ove crkve valja spomenuti i da je tek 1990. postavljen zvonik, pošto turski ajan (brat Bošnjak) nije dopuštao da se izgradi zvonik da ne bi bio veći od munare. Toliko o pomenutoj slobodi vjere i suživotu :)
ti bi zaista da munara bude veća od zvonika u Beču? morel tako?
@yakuzaa Slažem se. Druga vremena. Samo valja govoriti potpunu istinu a ne preskakati ono što se subjektivno piscu ne sviđa. Slažeš li se?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
vidi se da je u bosanskom djelu tj federa.. Muslimani ne pale starine i vjerske objekte ko ustase i cetnici tokom rata. kako vidi se razlika...
sve do 1992 -93 to su bile bosanske katoličke i pravoslavne crkve, odjednom preko noći zbog apetita susjeda i teladi koja potrčaše da pale svoju zemlju one potstaše Hrvatske i srpske crkve. tako se zauzima tuđe bez domaćih žrtava, bosanski pravoslavci ginu za Srbiju i katolici za Hrvatsku.
Ufff..... a bosnjaci su mladji od golfa 2.. ajde ne seri boga ti, ajte nam vi bosnjaci objasnite sta smo. Jedini narod di slavi svoga okupatora, koji nam je ubio zadnjega krscanskog bosanskoga kralja.
Gle ovog glupandera, ne znam za hrvatske Katolicke ali verovatno je slicno kao i sa Srpskim crkvama koje su izgradjenje od strane i u vlasnistvu Srpske Pravoslavne Crkve koja postoji od 1219. Godine kada ju je Sveti Sava osnovao.
zanimljivi komentari haha
dokaz suživota a samo jedna ostala
lijepo izgleda samo se moderne stolice ne uklapaju u ambijent.
Prezivila i Turke :)
Normalno,nisu muslimani kao srbi i hrvati cim se zarati rusi dzamije.
Raja, da nema neka džamija uBosni slućajno ja nemogu nać nijednu a oči mi ispadoše tražeći po kliksu
Etnicko ciscenje u slikama. Nigdje nikog u crkvi. Gdje islam vlada tu nema ni drugog ni drugacijeg.
prije ce biti da je suprotno lazove cinjenice ti ne idu u prilog
Moze lajk za stranicu, raja https://m.facebook.com/marineofficialpage
bosna kralja tvrtka i bana od bosne koje su turci zaklali a i danas dan hoce islamsku bosnu koja je slavenskih naroda vjekovima, eeee turci nece moci ove noci!!
Joj hoce bolan ja evo sinoc izasla, u klubu sve pokrivene zene, piju serbe umjesto alkohola, ja kad sam narucila vino odmah mi serdzadu donijeli da se pokajem. Sve ove zene sa dekoltetima do pupka pjane ko noc da moram muza sakrivat su samo fatamorgana. Jbt ja pravoslavka sam najtrijeznija i najserijatskije obucena od svih bila bogumi.
Neka je i neka jos najmanje ovoliko prkosi i neka i dalje sluzi svojoj namjeni.Onaj ko mrzi bogomolje mrzi samog sebe pa onda sve oko sebe.Ja nikad jos nisam cuo da je ijedna bogomolja kao gradzevina nekom zla nanijela vec su to nanosile budale koje su bogomolje zloupotrebljavale za licnu promociju uglavnom u negativnom smislu.
4/11 Kad bi pogledi ubijali....