Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo nacionalisti,samo se prepucavajte da zadovoljite svoje jadne potrebe
Đeš ba biti sretan u ovakvoj državi
svedjanke su najljepse zene na svijetu
pa normalno kada mi je noga otisla dođavola
pa normalno.......
Evo ja zivim u Svedskoj i iskreno narod je dosta veseliji i socijalniji u BiH nego u Svedskoj. Tako da neznam koliko je ovo istina..
Ne mozemo biti sretni kad nemamo dovoljno dj.amija,treba ih napraviti na svakih 50 metara,to ce nas jedino uciniti srecnim a najvise naprednim
naši političari su najsretniji na svijetu, pogledajte samo kako se oni smiju jedu piju na tim zajednickim medjuentiteskim sijelima...
nije se jos Lejla razvela od njega ali razmislja. ja sam cuo da je Bakir reko Jasminku da mu kara hanumu a da on gleda i masturbira (posto je izgleda impotentan..tako se prica u mahali). Isto se prica da Bakir cesto organizuje gay zurke u hotelima Terme na Ilidzi. prica se da se tamo okupljaju mladi muslimani i karaju se cjelu noc. tako se prica.
@PROSJEK 100% ispravno , to je problem Bosne, pola ih trazi poso a boga moli da ne nadje, bolja penzija. Naviko narod na nerad i sad nema promijene.
Narod zna,ali i ja znam.Zar je jos uvijek Jasminko Aksamija zet Bakiru Izetbegovicu.Zar se Lejla nije od njega razvela zbog Faika Lacevica.
Nemojte tako molim vas. U ovoj zemlji ima sretnih i zadovoljnih ljudi. Pitajte Sulejmana Tihica, on je u emisiji 60 minuta od 3 septembra 2010 godine pred one izbore to izjavio. Sta uvijek prikazujete crne i lose stvari. Pogledajte SDA-ovca Jasminka Aksamiju, inace Bakirovog zeta, enoga u BH Telecomu, ima 8000 KM mjescno platu. On je sretan i zadovoljan. Sta pisete uvijek o fukari i sirotinji i bez veze SDA-ovce u Telecomu i Bosnalijeku crnjacite. Pogledajte sina direktora Bosnalijeka. Novi Aston Martin ce za rodjendan dobiti. Sto o njemu ne pisete? On je sretan i zadovoljan gradjanin.
0 kompir brate
PROSJEK@ oplakah ... ahhaahhaahha ali da,,, defintivno si to stanje duha i tijela našeg naroda odlično opisao
za@PROSJEK, Vidim da si nesretan sa srkanjem.Savjetujem ti da predjes na pusenje. Malo pus,malo srk da okvasis brk.
08 - 09 SRK SRK SRK KAFE- JOJ JESAM NESRETAN 11-12 SRK SRK SRK KAFE- JOJ JESAM NESRETAN 13-14 popodnevni srk moram malo odmoriti 16- 17 pred izlazak srksrk srk 20-XX ???????????? Radio bi ali posla nema P.S. zavrsio sam srednju med. trazim BILO KAKAV posao DIREKTORA KLINIKE moze i u zapadnoj evropi nuzda ne pita
ama mi i kad smo tuzni mi smo sretni !