{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stanje pitke vode na izvorištima došlo u kritičnu fazu

F
20.8.2012. u 18:05
0
0
Stanje pitke vode na izvorištima došlo u kritičnu fazu
0
Stanje pitke vode na izvorištima došlo u kritičnu fazu
Tomislavgrad
Zbog nepovoljnih hidrometeoroloških uvjeta stanje vode na izvorištima koje se nalaze pod ingerencijom Javnog komunalnog poduzeća Tomislavgrad je došlo u kritičnu fazu, priopćeno je iz tog poduzeća.
Prema zadnjim mjerenjima izvorišta na teritoriju općine Tomislavgrad, primijećena je pojačana potrošnja vode što je po njima najvjerovatnije rezultat zalijevanja vrtova i zelenih površina što je protivno priopćenju od 13. jula ove godine vezano upravo za racionalnu potrošnju vode.

Tim priopćenjem Javno komunalno poduzeće Tomislavgrad je uvelo redukciju vode u noćne sate a prema korisnicima je upućena obavijest da umjereno koriste vodu odnosno da se voda koristi samo za piće i ličnu higijenu dok se zabranjuje korištenje pitke vode iz vodovoda za zalijevanje vrtova, okućnica i njiva, te za svu ostalu neosobnu upotrebu.

Stoga iz spomenutog poduzeća najavljuju češću i stalnu kontrolu zabrane na područjima pod njihovim djelovanjem te će prema pojedincima koji se ne budu pridržavali najavljenih mjera štednje biti poduzete stroge kažnjive mjere.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: