Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuva Bog Peru svog ... !!!
Pero majstore horde su uz tebe, sretan i brz oporavak želim.
Ako može bez glupih komentara, ipak firma ovog ČOVJEKA je donijela neku noć radost u cijelu BiH plaćanjem kotizacije za Zmajiće pa bar ako nemati ništa pametnije napisati zaobiđite.LP
Rope diz' se i fataj se harmonike...
pero dobricino hvala dragom bogu ds te vratio
namjera mi je otvoriti u SA prvi gay club i prvi staracki dom za gay populaciju . sto mislite postovani gradjani i gradjanke?
Hwalla Allahu,kad Allah pruzi drugu priliku dobrim ljudima... i kad mi kaze Ja sam Ateista,pored milijarde dokaza ono newjeruje u Boga.(odnosim se na owe sto ni u sta ne wjeruju)
Haj ne seri bogati,ne petljaj Velikog u ove stvari... Pero da se htio roknuti uspio bi,ovako se samo istakao u javnosti... Skontao je u zadnji cas da nije vrijedno ubit se radi zene...
Pero dobio si novu sansu,nije ti bilo vrijeme,sad pamet u glavu
Fala Bogu daj Boze da se oporavis skroz i vratis svojoj djeci. Ti si gromada od covjeka a takvih ljudi je malo danas.
Da se ovaj čovjek kandidirao, svi bi glasali za njega!
Predivna vijest!!!!
Radi ovog čovjeka smo slavili neki dan i trebamo ga svi poštovati jer je djeci koji su davali sve od sebe dao priliku da pokore Evropu,hvala ti Pero :)
zivio pera
PERO GUDELJ!
Bravo Pero, zelim sto brzi potpuni oporavak
A je li potvrdjeno da je pokusaj samoubistva? Ja nesto kontam....
Trebalo bi počet pripreme ispred Vječne vatre da se da podrška Peri! Neka Baho vodi program, a Halid i Pero nešto zapjevaju! :) :) Al ono ozbiljno! :) Peru za premijera!