Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace u ovoj rupi je kvadrat stana 3000 KM/ m2.
Pa Sarajevo waves.. samo ti ime kaze
dobar stan ocami ima ono vahlovito nazgradi isto ko u nijemaćkoi i amereci nie kockacta zgrada tude mogu živijet samo bisnismenovi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pravis podzemnu garazu ispod nivoa rijeke u zoni gdje su izlijevanja normala, da nije tuzno, bilo bi smijesno
Svu vlast treba smjeniti...nesposobni su totalno.osposobit goli otok i poslat cjelokupnu vlast tamo iz cjele drzave
sjecam se da su ljetos zmiju uslikali na otesu, elitno neko naselje izgleda
Qpqp
Oro
SapajeBo
Aerr
Opo
Betonirate, gradite visekatnice uz rijeke koje vise nemaju prostora da oticu. Jedna jaca jesenja kisicia, i plave se sve novogradnje. Tako to biva. U SRBiH, uz rijeke si smio samo pecat, a i to uz dozvolu. Gradnja nije dolazila u obzir. Ali vam nije valjalo, valjda vam Srbi odredjivali sta smijete. uzivajte sada!
Nema boljeg naselja za zivot od Dobrinje.Sve rijeseno kako treba.Radili arhitekti koji nisu bliski strankama/investitorima.
Koliko možete s*ati uz jutarnju kafu....nevjerovatnoooo
Elitno naselje made in BiH...
Prodaja stanova u Waves Ekskluzivno naselje Novogradnja Sve vrh Trenutno poseban popust
Može li neko objasnit kako, kad su vidjeli da voda nadolazi nisu pomjerili auto 100m dalje, gdje ga na može uhvatit poplava?
Izlila željeznica u pola noći
mi smo nakarada od naroda kada se smijemo nekome u nevolji.. pa čovječe sta da je tebi ovo auto ispod vode.. stan kuća... ali eto .. ako ništa možemo se smijati drugome u nevolji... i sprdati
U sarajevu jedino lani pudar situacija idealna