Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je tebi Čenga, ti si završio državni fakultet, nemoj biti tako oštar prema njemu. Dečko nema škole!
Koji fakultet? Nije isto fakultet "političkih znanosti", sociologije i ostalih humanističkih nauka i egzaktne stvari kao što su medicina, farmacija, tehničke nauke itd.
Tako je drasko, punim imenom, genocidna tvorevina rs ili skraceno gtrs!!!!
Mlad je on. To što je nadobudan prolazi samo u manjem entitetu BiH -rs!😀
Crpska
Jedni govore federalno ovo i ono, drugi govore republičko ovo i ono, a u stvari su i Federacija i Republika u ovom slučaju nazivi, a ne odraz faktičkig stanja. Ustvari možda da je u FBiH u pitanju federacija kantona, ali u RS nije u pitanju nikakva Republika.
kad god je trebalo da se pravi drzava mi smo gledali prema istambulu, becu ,berlinu ili vasingtonu ....i sada imamo dejtonsku drzavu koji je alija overio potpisom ....i ko nam je kriv???
Bitnije su starlete koje trpa nego pravopis
Sto kaze onaj profesor, jako malo osoba je uopste procitalo sta u D.sporazumu stoji.
zabimljivog?
Genocidna tvorevina tzv.rs.
RS nije ni država ni republika. Muškog je roda, pošto je to entitet, kao i Federacija BiH. Možete mu tepati dokle hoćete, ali RS ostaje mrlja na srpskoj istoriji i uspomena na strašne zločine, etničko čišćenje i genocid počinjen u Bosni i Hercegovini. Taj 9.1. treba obilježavati upravo tako, kao dan kad je počelo sve zlo u BiH.
Samo jedna napomena, svaki mladi srbin je gori i zadojeniji mrznjom od bilo kojeg starog, nemojte se zavaravati
Irfane, Draško je svestan gramatičke evolucije na ovim prostorima, prvo musliman pa Musliman itd
Da je bilo pameti u Deytonu,pa da se postavi i uslov.Ne Republika,nego Entitet Srpska.Danas bi bilo malo lakse,prangijat ih u mozak.
Vojvoda Draško ne čita, čitanje je nuklearna znanost za četnike.
Dječak se sve više razvija u desnog populistu. Možda pokušava da skrene pažnju na svoje propuste.
ili skraceno - genocidna tvorevina.