Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sinko za tako nesto su potrebne stranacki neovisne policije i sudije...a takvih nema...jer i kod njih mnogi nemaju odgovarajuce diplome...
A TKO DA PROVJERI. PA TI STO PROVJERAVAJU IMAJU TE DIPLOME.
Lakše bi bilo provjeriti legalne diplome 😂
I na kraju svi ostanu bez radnog mjesta. 😂
VIDITE, DALI IMA DJIKANSKIH DIPLOMA.
i Tito je bio bravar pa nikom nista ;)
Fin dečko ovaj Stanivuković,koda prolazi pored finske ambasade svaki dan.
I radni ucinak da se provjerava.
Pusti provjeru diploma.Peticiju treba da svi u javnom sektoru pristupe psihotestu.Neće ih proći ni 5%.
Pa to je RSa. Zašto se ignorišu granice. Taj teritorij se može zaboraviti. Eno otvara se prema Hrvatskoj i EU više nego Federacija... Uskoro će zapad njih priznavati a Federacija biti bolesna krava. A mi mmo ih htjeli na Distriktu držati u šahu. Kad ono oni zaobišli Distrikt preko Gradiške, a nas će tamo vječno držati u šahu. Ako želiš u evropu onda moraš otić prvo u Banja Luku i preko njihovog novog mosta.
oni ako i nemaju fakultete zajebani su
bijesna krava a ne luda.
Željka ima i četiri godine mejtefa zato i jeste tu gdje je.
Dusanska Majkic zavrsila u 54/55 godini fakultet na nekoj livadi, bogu iza nogu. Vjerovatno je na njemu predavala neka cajka, kao na onom gdje je diplomu kupio onaj nepismeni maloumni ministar dr Neso Slino.
opsta nepismenost se odrazava u tom da komentarises na klixu,ljudi nemojte vise biti primitivni i jadni.zelim vam sve najbolje,tako da prestanite da se sramotite.
Bravo Drasko ali 100 % al onda opet ulazis u konfrotaciju sa Laktaskim veprom.Visa polovina onih njegovih podobnika i dupelizaca se boji pokazati skolske papire pa i on sam je sa upitnom skolskom spremom.Sa onakvim govornim vokabuarom koji ispod srednjoskolskog nivoa.
Svi ce o da ostati bez posla sto se tice diploma...
Drasko Stanivukovic, Dragan Djilas, Natasa Kandic, Cedo Jovanovic i jos par njih su podobni Srbi.