Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama imovina vama traktori. Deal
Sa neciviliziranim se nemozes ophoditi civilizirano.Sve vlahe treba oduvat olujom iz Bosne u Serviju odakle su i došli
BiH je administrativno podijeljena između agro-proleterske SRP-ske i ČEKIĆA industrijsko-buržoaske Federacije. Srp i čekić ☭ je simbol komunističkog ideala ujedinjenja farmera i industrije, proleterijata i buržoazije. Sva ova etnička demagogija je paravan da komunizam opstane u "anti-komunističkom" zapadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovog malog smrada i ljubitelja četničkih vojvoda i ratnih zločinaca proglasiti personom non grata u Sarajevu. Preživjeće šeher Banjaluka i vas smradove, rušioce džamija i velikosrpsku mrzilačku paščad!
Kakvi glasaci, takav i Drasko ;)
@goouser1665437522 sam budala je mogo na iftar taj da ide,ja bi preskocio ga sigurno..!!!i postio jos 24 sata
nista tu nije srpsko,svako ko ima svoju imovinu nebitno ko je,to je njegova imovina..Nije ni muslimanska katolicka pravoslavna vec u drzavi BiH a vlasnik na kome je 1/1..!!!Ali je Bosanska zemlja a vlasnik je u taj koji je uredno kupio il nasledio.
Kobila
Ne čuje se na snimku to što pišete, biće da je opet propaganda. Spomenik i muzej da se da privatniku protiv narodne volje? Ustavni sud nije tu da bude diktator i dželat nego u službi naroda, očigledno još jedan maliciozni potez u cilju nove destabilizacije.
Dzaba sve, javno mrzi Muslimane i ne krije cetalj
Sto su se FGR Bosnje bile zaletili. “Vidite kako momak odrzava ifar!? MoJ sUzIvot!”. Jedino Bosnjo moze gledati otvorenog cetnika i misliti da se taj moze promjeniti. Sa njima nema ni suzivota ni mira. A veca prijetnja Bosnjacima od samih Cetnikosa i UZP radikala su nasi liberalci i komunjare koji se dan danas kunu u suzivot sa genocidasima, silovateljima, i koljacima.
Chetnik, možda i veći od Dodika i ostalih
Mi trebamo Bogu zahvalit na Stanivukovićima i sličnim, koji nas svako malo napomenu s kakvim vukovima živimo. Da nije ovakvih, koliko smo naivni da ponovo bi nasjeli na priču o komšiluku, jedinstvu i sl. pa na klanje. Ovako nas drže u pripravnosti
Jel mu jos ližete šupenhagen zbog iftara ili?
Spomenik 12 beba ... Zapital' se iko u republici gumeni opanak i u Srbiji kako to da nisu iz SRJ htjeli podići ni jedan helikopter sa bocama kisika, a dizali su ih bez problema i kad je uspostavljena zona zabrane letova. Svjesno su žrtvovali jadne bebe, Milošević i njegove ubice zajedno sa smrdljivim ostacima seljačke JNA.
Kada se sjetim da su one glupe ženturače grlile ovo četn..ko go.no po Sarajevu...e moj Bošnjo i ne zaslužuješ bolje koliko si zatucan (Bošnjaci)
.opusi ga muslimana Bosnjacima jaro.
Fol iftar, a vamo ga zavlaci. ČoČ.. zapamtimo
Ja rekoh neki dan da je "momak" smrad i dvolican i sve sem iskren. A onda se nadju neki pametni pa zarad organizovanja iftara i jos tudjim parama pomisle kako je to fina gesta. Ovaj je sve sem fin po bilo kojem pitanju. Veceg malogradjanina neces naci, pravo ono seljace ali seljace znate u kojem smislu vec. Ljak.