Komentari (401)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dijagnoza opsta sizofrenija jednog drustva
Gimnazijalac prica o srbovanju
Samo kod bošnja prolazi ova priča o bratsvu i jedinstvu, posebno kod FGR sarajlijica.
Bratsrvo i Jedinstvo su zivjeli samo Bosnjaci. Primjer, sin Dragan od oca Avde i majke Aiše, sin Rajko od oca Halila i majke Sadete, itd. Dok na pascadijskoj strani nikad niko nije dao Bosnjacko ime djetetu. Ne vole vas Slovenci, Hrvati, Bosnjaci, Albanci, Bugari, Rumuni, niko. Zamisli komsiluk u kojem te niko ne voli.
Dok je bilo bratstvo i jedinstvo nije bilo rata. Ovaj mamlaz bi dakle opet ratovao.
Ne sigurno ,brati se ti Sa Kim hoces vama se ne moze vjerovat ni kad kazete da je zemlja okrugla a kamoli sta drugo smradovi
Ova bagra priznaje samo silu. Albanci braćo svaka vam čast. Bošnjaci ko tetke, dajte im suknje svoj "osmorici" i ne zaboravite trezorasa.
mladi seronja... pojma nema...
I TEBI TREBA J;;;;I M.....u Ce.....u
pa vi ste je i kreirali...naravno da ne možete
Cim prije entitete izboriti u Njemackoj, Austriji, Svedskoj, SAD, Sloveniji...inace nestace Srbi u tim zemljama a ima ih mnogo vise tamo nego u BIH entitetu Republika Srpska....
Ebem ti klicu i sjeme kad si posto
SMRAD
Ja bi ga pojeo zivog
Ja bih ga dao divljim svinjama da ga prozdru ali steta pocrkale bi i one od ovoga otrova,
Mrš folirant, ni na tvoju priču više niko ne nasjeda . pe. rčiću mali
Nema bratstva i jedinstva ni po EU pa ljudi žive zajedno bez problema. Prosta većina kako odluči tako je. Jedino u BiH. nevaze zakoni koji se poštuju u svim ostalim zemljama u okruženju.
oni jednostavno nisu normalan svijet
Nakon svega sto se desilo izjave ovakvog sadržaja bi trebalo najviše da dolaze bošnjačkih političara a ono obrnuto.
Nije RS slucajna pojava vec planski izgradjena genocidna tvorevina