Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik ima muda, a vi kako hocete.
Draško ako se kandiduješ kao član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda imaš moj glas, jbg mi i iz Federacije ne biramo srpskog člana Predsjedništva.
@Izgubljeni mi bošnje volimo drugima birati ćlana predsjednika taki smo mi
Ljudi tko plodi Zeljku nesta je nikakva zadji pola godine.. Prcite Srbi to vise znam da je ko bizon al sevap je
MORAM PRIZNATI DA SU MU STAVOVI ODLIČNI - SVAKA ČAST !!
kakav bilmez....
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
Trebate li hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-pošte za informacije o našoj usluzi zajma. e-pošta: [email protected]
Svi ovi odreda smatraju PC drzavom. Sve je to isti genocidni gen.
Em pametno zbori, em je zgodan!
Brat bratu, dobro receno
Eh da je vise ovakve omladine ...
Većina stanovništva u BiH političare Republike Srpske nerazlikuje. A i jeste svejedno da li je Dodik ili neko drugi. To je RS. Samo SDA preko svojih portala pokušavaju ostaviti drugi utisak. Jako je važno poznavati dejtonski sporazum.
Stanivukovića ne shvataju ozbiljno kući i to je činjenica. Pored toga otac mu je jedan od bogatijih ljudi, tajkuna, pa on ni ne zna šta znači biti siromašan a imati obraz i čast. Samo se bošnjama diže na njegovu priču, Srbi su ga pročitali... Budite uvjereni!
@Jusa Pa kako je dobio toliko glasova za Narodnu Skupstinu ako su ga procitali.Jel se i odrekao plate.Sto se tvoj Dodo ne odrkne cega botu sendvičarski.
Ponizio si ga.
Ne bacaj nam šuplje Stanivuku majke ti. Sve dok su vam puna usta RS nema ovdje nikakva napretka. Treba razmontirati sve nacionalne stranke, osnovati stranke na državnom nivou, liberale, demokrate, konzervativce, ... i krenuti s normalnim životom. Sve dok nas nacionalno pitanje interesuje nemamo pravo pričati o boljem životu.
@zlatni71 a i vašeg muslimanluka je dosta na ovoj planeti a kamoli u biH