Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turisti iz Prnjavora.
Pa do prije par godina pola Sarajeva nije znalo da prevede šta znači Bajram šerif mubarek olsun pa nešto ne vidjeh ovakve maliciozne komentare od strane Klixa. Ćirilica je zvanično pismo ove države, alooo. Time samo potičete animozitet među narodima.
@gooUser1624210475, održavanje animoziteta među narodima je cilj sadašnjih vlasti u BiH.
Izgleda jeftino...
Srbi ne slave Novu Godinu 1.1 niti Božić 25.12....zašto uređuju onda???? Malo se glupiraju opet ili se vraćaju vjeri predaka?
Papčins dzikanska… Pa valjda se trebalo onda na čirilici i na latinici napisati! Zbog „Turista“
Stanivuković je privremeni, političar, u prolazu, koji će brzo biti zaboravljen. Mnogi su se već sada pokajali što su za njega glasali.
Strani turisti iz Zapadne Evrope bolje razumiju čirilicu od latinice😂😂
zašto u federaciji svugdje stoji i na latinici i na ćirilici.Draško zezno si se.nisi ono što glumiš.
Turisti iz Prijedora dolaze ocigledno
Idi u messru,pa kupi telećeg mozga,pa pravo u bolnicu da taj mteleći stave mjesto tvog,jer se vidi da di bolji od dodika 100 x
Sizofrenija
Ovaj gori nego 1000x
Mali populista kao i svi ostali politicari.Bave se trivijalnim stvarima kako bi se dodvorili glupom narodu.Inace nemam nista protiv cirilice jer sto vise pisama i jezika znas to si bogatiji.Nije bogatstvo samo novac...
Ništa ovaj nije bolji od onog ravnogorca
Sta ce papak