{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Stanice za tehnički pregled vozila dobile unificiranu radnu opremu

S
13.12.2010. u 15:06
0
5
Stanice za tehnički pregled vozila dobile unificiranu radnu opremu
0
Stanice za tehnički pregled vozila dobile unificiranu radnu opremu
Zaključkom Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i odlukom Federalnog Ministarstva prometa i komunikacija, a na inicijativu Instituta za privredni inženjering iz Zenice odobreno je da se svim voditeljima i kontrolorima iz viška sredstava za 2009. godinu, koja se izdvajaju za stručnu instituciju, a koji su zaposleni na stanicama tehničkih pregleda vozila u Federaciji Bosne i Hercegovine obezbijede radna odijela.
Voditeljima stanice tehničkog pregleda radni mantil a kontrolorima tehničke ispravnosti vozila radne hlače i košulja.

Radna odijela su sašivena i njihova distribucija je počela na najjužnijoj stanici za tehnički pregled vozila u Federaciji Bosne i Hercegovine, "Komunalno", Neum.

Na ovaj način će prvi put svi zaposlenici stanica za tehnički pregled vozila u Federaciji Bosne i Hercegovine biti jednoobrazno odjeveni.


Želja Instituta za privredni inženjering i Federalnog ministarstva prometa i komunikacija je da se pored tehničke ispravnosti vozila, sigurnosti u saobraćaju i poboljšanju uslova rada na stanicama tehničkih pregleda, pažnja posveti i uposlenima na stanicama tehničkih pregleda vozila, njihovoj većoj samostalnosti u radu, te povećanju njihovog zadovoljstva, što će se pokušati i kroz poboljšanu verziju a|TEST sistema, saopćeno je iz Instituta za privredni inženjering d.o.o. Zenica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: