Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj to, zar je moguca teska godina u \"boljem entitetu\" kako im tepa njihov vozd, sad ce Dodo garant reci da su to sve izmisljotine iz Teh.erana i balijska ujdurma protiv njega i vascijeloga prasvjatog serbskoga narodov. Ali ne brinem se ja za vas, dok je gusli, opanaka, rakije i slanine sapunjare vama je dobro, vise vam i ne treba.
Biste li vlasi pasli travu samo da se pripojite \'matici\' Srbiji što Dodik nariče?
ma nije moguce da je ta sumska, za koju duduk misli da je bolja od svice, toliko jadna da ni stoku ne mogu da nahrane? ako ako, sad ce stoka vidjeti ko ih je \"predvodio\" haha