Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U RS-u je narod gladan, nema snage ni da na demonstracije izadje!
Neka dojdu kod nas u merhamet da ih nahranimo.
GLUPSUZI sve dok nepocnu travu past svatice da i nje moze nestat, ko sa banditima kalibra Dobik, Covic, Izedbegovic ima posla je3o je sve svoje. KOJA BAGRA OD NARODA IDITE VANI MAMU VAM E3EM STA CEKATE..
Ma nek je glava na ramenima, i nek je interneta, udjemo na dnevnu dozu terapije sa kliksa, malo se svađamo sa balijama, malo sa ujkama, spomenemo koji put Jasenovac, i tako dan prođe, koga briga za 200 miliona duga poljoprivrednicima.
Daj nam Mile megabajta, daj nam 10 Mbps da branimo republiku srpsku, koga briga oćemol za prvi maj roštiljat kokošije trtice ili ipak da se počastimo sa kilo bubala i dzigerice užegle,
@KrokodiIskesuze šta ima šta radiš, kako ti i tvoji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@boba..Po gotov kraj pośte koji su odrasli.
Bit će s poljoprivrednicima isto kao i sa željezničarima ... u petak ih počasti rakiješinom a u ponedjeljak im zavuče šape u džepove ili otkaze dijeli ... ! ! ! Kad se nema mora tako . . . ne može ni on do vijeka krasti ... ! ! !
Zato je u Federaciji blagostanje!
Neki su već zapikali janjce i prasiće koji će glavom platit za 1. maj ... a ti srbuj jarane moj ... ! ! !
Izvolite pročitati moju nedavnu psiho profil za Dodika kao svakog diktatora, a glede nabavke helikoptera. Što misliš što mu treba ? I otkud toliko pretjerano zanimanje za proteste ? Eh diktatori nekad ne padaju samo sa vlasti nego u tamnicu. Kolega Sadam mu tako završio u rupi a GAdafi sa motkom u bulji !
i sad je mir i blagostanje u Iraku i Libiji....svaka je zlatna koja ostane iza zuba.
dodik je ba krkan,a ko god njega podrzava nije u glavi ok
Ma Srbuj i No Sikiriki. .
Ne zna sta ce sad. Vucic ga natjerao da mu obeca da nece vise biti referenduma, a to mu je bilo jedini novac za kupovinu zaglupljenih masa. Sad bez referenduma i para jos ako MMF okrene ledja ode stolica kao snijeg na ljetnom suncu.
@Boba70BG Ne valjaju ni oni, ali Dodik je najgora moguca opcija od svih. Bahat, bezobrazan, nekulturan, ponasa se prema zenama, neistomisljenicima i novinarima kao prema zivotinjama, korumpiran, mijenja stranu kao carape, ma sve najgore sto postoji to je oliceno u Njemu. Ukratko, ne valjaju ni oni, ali u poredjenju sa Dodikom su kao Amerika prema Etiopiji.
Opet ce znaci milojko falsirati😂😂😂
a jest ih Soros pritisnuo da opravdaju pare koje su uzeli...djaba vam sve,pomesce vas opet Milorad k`o prazan spajz.
Rusiji treba jedan Dodik ovde, tako da mislim da je medjed siguran u narednih par godina .. ovo su samo prazne priče
Vala on se toga ne mora bojati. Baja sve drzi pod kontrolom a vi niste u stanju organizovati sastanak MZ a kamoli protest.