Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zivim na Bjelavama i nikad on nije uradio nista za nas a ovi stanari sto se zahvaljuju su vjerovatno raja iz stranke pa ga hvale a moguce je da je to i uradio za njih ali mi ostali smrtnici s Bjelava nemamo nikakvog hajra. Pozdrav za raju s Bjelava
Ovi iz SDP su zaludjeni svojim sefovima i podsjecaju me na Sjevernu Koreju
Dževad Bećirević najbolji načelnik, svaka čast...
Nije on na lijepe oci dobio nagradu za najboljeg nacelnika!
Haj ne budi glup, nas nacelnik je najbolji
Svaka cast nacelniku sto izmisljenim borackim organizacijama koje pripadaju SDP-u dodjeljuje raznorazna zemljista a pravi borci nemaju sta da jedu, bravo nacelnice.
Hvala načelniku, najbolji je načelnik, hvala načelniče, zaista vam hvala
Eh kad bi se nacelnik u Novom Sarajevu ovako ponasao svi bismo bili presretni.... Svaka cast
U ovom vremenu, teškom za običnog čovjeka, vremenu izgubljenog povjerenja u birane za vlast, osvijetlili ste put i vratili povjerenje
Nacelniku Becirevicu svaka cast, jedini se brine za gradjane svoje opcine....
Hvala nacelniku, makar ovako preko komentara
Tako i treba, svaka cast jedan od rijetkih koji izlazi u susret nama gradanima, samo treba da nastavi ovako cestitke i svaka cast!!!!
Svaka cast nacelniku Becirevicu, jedino on ulaze u svoju opcinu i interesuje ga sta ovom narodu nedostaje
Lijepa gesta, kako nacelnika, tako i gradjana
Svaka cast! Da nam je vise ovakvih nacelnika....