Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinute više genocidno smeće pa da živimo ko normalni ljudi.
Pa kako manji entitet ovako loše kotira, kada na univerzitetima u Han Pijesku, Prnjavoru, Pelagićevu, Petrovu i Gacku svi diplomiraju sa čistim 10kama??
Ma naše je obrazovanje super, 9 godina osnovne škole, a u školi svaki drugi dan neki projekt, lijepe se panoi, slikaju se djeca kako kruže kolaž papir...škole dobijaju kamaru bodova, nastavnici napreduju, dive se jedni drugima, zavide, pišu se izvještaji a, a djeca...
gjuro,..pa moj prijatelju kod nas je škola radi učitelja a ne radi djece,vidi samo kako sastavljaju rasporede sati i dana,u koliko počima nastava ,..što ranije da im ostane više vremena u komadu ,imao sam prosvjetnog djelatnika u kući,i to vrlo savjesnoga i znam o čemu govorim,ovo danas je katastrofa,..djeca izlaze nakon završenog školovanja totalno nesposobna za bilo što,..
Znaci da koraca ka svom cilju, da bude ono sto i jeste Republika
Ko prihvati ove zahtjeve za "povecanjem vidjivosti RS-a" bice izdajnik nase zemlje Bosne i Hercegovine. Ta genocidna tvorevina treba imati sve manju i manju vidljivost, sve dok potpuno ne bude nestala.
A zapravo je obrnuto, protektorat ima sve manju vidljivost
sta se uci u toj eresovu skolu? da je Beograd prvi svijetski grad koji se prikljucio Holokostu pa da zbog inata se vise danas izraelske zastave? da je Draza bio antifasista? Cirilica? Da je intelektualac Dobrica Cosic napravio od Srbije Nokie drzave? ili daje bolje dici puno skuplji kredit u inat mmf-a?
Ako imas najgore obrazovanje logicno da imaju pravo da nemaju veze sa takvim obrazovanjem
Genicidasi misle da su država,šta nećeš doživjeti od ove genocidne družine u sljedećem razdoblju.
Nije bitno jesi li iz RS ili FBiH. Svejedno si glup i idiot cim se bakces ovakvim pitanjima a 80% omladine se iselilo iz drzave bas zbog tog idiotizma kojim se mi bakcemo umjesto da rjesajemo ekonomska pitanja i podizemo standard zivota.
Joj Srbadije i sirotinje
Oni bi da se odvoje, a mi im kao nedamo.
Sve prethodno pobrojqno su drzave, samostalne i nezavisne. Za razliku od RS koja u biti nije nista...
Osim sto je republika
Izjednačavanje obrazovnih programa Rep.Srbije i entiteta RS ima za cilj da se u BiH odgoji prilagodjena radna snaga koja će popunjavati ekonomiju Srbije a u koju nije ulozila gotovo ništa, dakle besplatna radna snaga.Sve u cilju iseljavanja bosankih Srba u Srbiju koja se popunjava ovim "klonovima".Bosna ostaje bez ekonomske snage i svojih građana.
Šta ako budu gori od federacije?
Po svakoj predikciji, Bosnjaka je sve vise procentualno, sto znaci da za 20-30 godina, Hrvata nece biti ni 3% a Srba oko 15%. Ostatak ili oko 82% stanovnistva Bosne I Hercegovine ce ciniti Bosnjaci koji zele suverenu BiH bez entiteta, 3 predsjednika I sve sto je do sad kocilo napredak nase zemlje. Ukratko receno : Bosnjaci su pobjednici ispali na kraju svega i vrijeme je nase najvece oruzje. Zato, samo strpljenje jer mi nemozemo da izgubimo
O tome si mogao sanjat prije 10 godina, propali ste ko zeton
Piša
Sta bi trebao da znaci i sta zelimo da znaci?Jasno nam je da sve svi nesto zele dijeliti, cijepati...A pojedinacno ili u cjelini-bolje i da nas ne testiraju. Rezultati su nam nikakvi, bas kao i vlast i citav obrazovni sistem, zasnovan na lupetanju napamet i predavanjima bez razumijevanja. Duge su decenije pred nama...
Koji si to bolesnici. Veličaju Karadžića a njegovu izjavu da smo svi Bošnjaci sakrivaju.