Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedna stvar me interesuje kako ovaj narod u RSu trpi ovog lopova još uvjek i njegovu luđačku košulju koju nam je svima navukao.
jednostavno, svi zive po njihovoj paroli :”Srbuj makar slamu jeo.”
Pa nema ko da povede taj narod jer i da ima - bio bi , " BIVSI"
Laki je nervozan, topi mu se slamarica hahaha ...mora trošiti cash koji je nakrao
Rs je propapao samo im još niko nije javio....
cacko si pogresnu mecku medo iz rs-a. pripemili su oni tebi bonove i jos pokoji poklon.
klasičan primjer narcisoidnosti. Umislis sebi da si toliko moćan da te neće zadesiti niti te može zadesiti ništa loše. Svako od nas bi bio ovakav , garantujem Vam. Pridonositi društvu nama je stran pojam gdje su jedni predodređeni kad se rode da imaju sve , dok drugi su rođeni da samo rade , nista vise pod Bogom milim , ili ga ko kako zvao. Loše , loše nam se kolektivno piše
Sutra suđenje međede
Treba i Vucica sankcionisati i izolirati!
Da i on pare nosi u djepu!
Sad ce Gorici i igoru u kripto valuti da legne
Želja da 8ma tako nešto. Al nek piše propalo ko i sve drugo što želi. Hahahahahah
Steglo ba sa svih strana. Kokuzluk.
Ma pusti tu priču, kakve plate, znate li vi šta znači odvojen untrašnji platni promet?
razumijem Klix trebaju clanci ali hajde makar malo odmorite , postoje i drugi pametni ljudi i druge teme tipa oboljelji od karcinoma nemaju lijeka. sta se radi povodom toga. sto vasi novinari ne vrse pritisak na bolnicu ili na druge ustanove. ovo je od jutros peti clanak o Dodi hajte malo promjenite temu.
Izvucice njega Nametnuti Njiva.
Najgore od svega je to sto covjek na ovome portalu nemoze procitati ni jednu jedinu pametnu recenicu.Sve su to nekakve glupisti ispunjene nekom vrstom mrznje i zlobe.Ne volim ni ja Dodika koji radi samo za vlastitu korist ali treba imati barem malo argumentovanih i smislenih zakljucaka.
Biće to banka poput aerodroma u Trebinju.
Znaci samo nesto o cemu ce Klix pisati narednih 10 dana i Dodiku davati paznju!