Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio ovo amblem Violete. Reko, promovise pelene koje nosi.
Šta ruse boli racku za ovog debila
Niste kukali kad ste opkolili Sarajevo i poceli istjerivati muslimane iz Vlasenice, Zvornika, Bijeljine, Bratunca, Sokoca, Pala, Rogatice,Visegrada, Trebinja,Prijedora, Bnajaluke. POceli rusit i plait kuce , dzamije. MIslili ste da cete uz pomoc Srbije i JNA pregazit bosance za par dana ali kad niste uspjeli u naumu poceli ste MIlosevicovom propagandom svoj poraz pretvarat u pobjede i kukanje da ste vi zrtve i vi napadnuti a svi do jednog ste znali sta radite !
Hvala ti Generale
Što se đeneralu zahvaljuješ? Pa kliks je taj koji ti je omogućio da cijučeš.
Kolektivno lud narod. Prebaci na RTRS i uvjeri se
Nije to lud narod, već narod bez stida, obraza, časti. Ludost je nešto drugo.
IQ=0
Ma prdekana , pa tamo nosaj sta hoces... monstrumu
Ja mislio znacaka stranke SDA
Znaci: usro sam se, promijenite mi pelene..kad ne nosi, to znaci usro sam se do izavrat da ne mogu ni znacku staviti.
PAPERS ĐENERAL
Ee on sto se uzdizao..uzdizao se...
Pokusava nam dati doznanja da veliki broj njegovih sljedbenika ce i u buducnosti isto ovo sve pokusati da ponove, te da ova ideja nikada nece isceznuti.
Upravo. Kad mislis da je cvijet uvenuo neko ga zalije. Sto ne znaci da ga ooet nece nego zaliti. Trunuo u zatvoru!
Značka i kravata znače da je on psihički poremećeni ubojica i silovatelj koji ne žali niti za jednim djetetom koje je ubio svojom rukom u Hrvatskoj i BiH! I dok živi njegova Republika Srpska, i njegovi istomišljenici, nećemo spavati mirno, nećemo se razoružati niti ćemo oprostiti!!!
moze sad to okacit macku o rep ....
e tebe ni pop nece politi,,ti kad se osusis tebi nema bez glogovog kolca sahrane...
Nema on veze sa srpom i čekićem, licemjer struhli fašistički zločinački...
Eeeee evo biznisa...Nisam znao a moram potraziti na veliko da valjam ovaj cvijet !!!
150.000 vojnika pobjeglo glavom bez obzira 1915 preko tri drzave su olicenje feniksa?? Prije bi rekao da ih je Velika Britanija vratila nogom u dupe nazad u vukojebinu zvanu srbija hihihihij
dezerteri kukavicki ostavili svabama na nemilost narod sopstveni a da se dodvore hitleru 9.5.1942 proglasise se prvom judenfrei u evropi , o kakvom ponisu ti govoris hhhhhhhhnavedi jos jednu vojsku koja je u historiji kompletna pobjegla sa rodne grude??
Kraljvina SHS i Jugoslavija platile su svako francusko dugme, svaki francuski metak, dugme, pertlu i svaku isporučenu pušku. Dakako, novcem, a često i višestruko skupljim ustupcima francuskim kompanijama na domaćem tržištu.... koje poniženje sa naplatom pertli.