Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaobiće nas koronavirus kao što nas je zaobišla renesansa
Kazu mi smo spremni... A upitajte ih samo da li mogu testirati na corinavirus i gdje to obavljaju... Hahaha oni ne mogu ni test uraditi kamo ki sta drugo... Molim te klix pitaj ih ovo
trazi se kinez koji ce proci kroz BH institucije....
To bi mozda trebalo da znaci da Seka nabavi reagense, inace ce nas korona pomoriti a da to necemo ni znati jer necemo imati nacina da utvrdimo?
kod nas je taj virus poprimio ljudski oblik i ubija sve koji zele dobro ovoj skromnoj drzavi
nas nista ne zaobilazi mi smo magnet
znači da ako nas fula da smo dobro prošli a ako ne da smo najebali, jer će ovi zdravstveni radnici da garant štrajkuju zbog toga jer bi se oni i mogli zarazit
zutalji kad pojedu sve miseve,gmizavce,kukce i ostale zivotinjice drage a jos uvijek gladni tad se prelazi na ljude koje ce porobljavati i jesti eee tad kamo dalje rodjace.
A imamo i mi ova nasa 3 virusa na vrhu drzave ,kqkva corona lakvi bakracii
Upitaj te Sebiju macku da vidimo sta ce ona kaRe
Jos samo da nam eu da nekih kredita da se ko fol branimo od virusa.
Mi smo pušili coronu prije rata
... u prvom redu znači da bi zemlje širom svijeta trebale da pojačaju svoj odgovor i omoguće .WHO da pruži veću podršku zemljama slabijeg zdravstvenog sistema .... ETO NAM POMOĆI ....ODLIČNO!
Ma nece ni koronavirus u najsiromasniju i najkorumpraniju drzavu Europe.....
Imamo mi vecih problema od virusa, ovo su bake i mile razvili da ih ne pratimo kako kradu