Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro, pismo je na mjestu sto jest jest. U Siriji s eisto desava sto se desavalo u BiH i trebali bi iz neke ljudske humane perspektive biti uz onaj narod tamo.
Tako je, koji su to razlozi da se radmanovic stavlja na stranu ovih sto maltretiraju narod? Sigurno tu postoje neki visi ciljevi, a ko zna sta je u pitanju...
A ja bih zamolila g. Lagumdžiju da i on obrazloži narodu zbog čega se okrenuo na pogrešnu stranu. Hvala!
Rusko-americki interesi se prebijaju preko nasih ledja.Ameri i zapadna europa sto zlatko podrzava i radmanovic koji brani i radi za ruske interese.Kome nije jasno nek se udara po glavi dok ne progleda na oci
Zlatko tvoje j da slušaš pretpostvaljene a ne da ih preslišavaš . Za ovakve drskosti bi u svakoj normalnoj državi letio ko čep ...
Do not miscalculate armored vehicles ... and what to do ? ... for example, it was in Bosnia and Herzegovina in 1943 Battle of the Neretva River, and then the partisans lacked equipment to cope with the armored forces and tanks are attacking the glass bottles filled with gasoline and wicks were pieces of cotton clothing... .... there is no perfect security, but using of usual eye-glasses or sun-glasses can reduce risk of blindness of attackers in cases of attacking with glass bottles filled with gasoline, against armored forces.... Remember simple napalm mixture for attack to tenk: Chop up the soap and mix with gasoline, this mixture fill in the glass bottle and put a half of cotton wick (of clothing) inside bottle neck. After locating target, ignite the outside part of wick and hit the tenk.
Neke od mogućih sudbina skupocjenog razbojnika Assad-a su: (1) – kao Idi Amin: \'\'pobjeći u Saudiju sa puno zlata, pa podmititi skupocjenog brata\'\'. (2) – kao Muammar al-Gaddafi: \'\'prijepodne valjanje u mulju, poslijepodne prangija u bulju\'\'. (3) – kao Slobodan Milošević: \'\'da se otegnu velika mud.a, ispred međunarodnog suda\'\'.
Glupane jedan sta ti znas o Siriji, ocigledno si ti na pogresnoj starni ni jeda nBosnjak ne podrazava Pobunjenike nego Vladu sirije i predsjednika Assada. Lagundjija vrijeme ti je da odes iz politike. ZVIJELA SIRJA I SIRIJSKA VOJSKA ZIVIO ASSAD
ONI TI GA PUSE ZLATANE...
NEDAO BOG DA VAS JOS U SNU VIDJAM ....PUJJJJJJ POLITIKO
Ovog bolesnika micite iz javnosti. To sto je on uradio i radi to je najbolesnije za drzavu. Samo dali znate koliko je taj tip imao anastezija u zivotu. 100% bolesnik.
\"JUNAČKA\" SRPSKA VLAST: Prisjetimo se da su teško naoružani \"junački\" srpski vojnici, nakon višegodišnjeg terorisanja stanovnika Sarajeva svih nacionalnosti, kapitulirali nakon samo jedne noći bombardovanja minobacačkih gnijezda oko grada. To najpreciznije opisuje činjenicu da je svaka srpska vlast, u suštini samo razbojnička banda i ništa više od toga.
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat (genocidni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
VRHUNAC ČETNIČKE CIVILIZOVANOSTI: Oduvjek su četnici živjeli u uvjerenju da biti civilizovan znači nabaciti uniformu, te koristiti viljušu i nož za vrijeme obroka. A ako neko nauči još i neki strani jezik, smatraju ga genijalcem. \'\'PAMETNI“ SRPSKI ISTORIČARI: Često alkoholizirani ili nadrogirani srpski \'\'istoričari\'\' ispredaju beskrajne priče o tome kako su srbi istorijski hrišćanski narod. A kad ih upitaš da poput ostalih hrišćana barem započnu \'\'OČE NAŠ\'\', onda obično ostanu bez teksta. Ono što je za ogromnu većinu hrišćana rutinska molitva, za srbe je preteško gradivo. To je stvarno prava katastrofa.
Da \"HUHIHA\", apsolutno se slažem sa tvojom izjavom, citiram \"Srbi bi kolektivno pali u depresiju kad bi svijet pogledali mimo mitova\". To se jasno primijećuje u opštepoznatim činjenicama da se među srbima masovno konzumira alkohol i ogromne količine lakih narkotika. Alkoholizam i narkomanija imaju za posljedicu teški deficit suočavanja sa realnošću. U srpskom nastavnom planu se djeca još od osnovne škole uče da budu razbojnici prema nesrbima.
KRALJEVSKO ŽITO U BEOGRADU: Još za vrijeme kraljevine Jugoslavije, siromašni srpski seljak nije smjeo u Beogradu prodavati svoje jeftino žito, prije nego što se proda skupocjeno kraljevsko žito. To srbima nikada nije smetalo u istoriji, što najbolje odslikava nacionalni kretenizam. Naprotiv, svi oblici četničkog srbizma su slavili kraljeve koji su zlostavljali najviše sopstveni narod.
Obavezno da se prije povlačenja EULEX-a sa Kosova, razmotri mogućnost formiranja vazdušnih borbenih jedinica na relaciji USA-EU koje će bombardovati po hitnom postupku bez odlaganja linije snabdjevanja po Srbiji u kada naoružane srpske bande ponovo napadnu Kosovo. Prisjetimo se da srbi iz Srbije već godinama pripremaju novi genocid na Kosovu, kad se za to stvore uslovi. Takva je i politička situacija u Srbiji. Znam da je skupo srbe držati pod nadzorom, ali još je skuplje upuštati se u pregovore sa njihovim diplomatama u vrijeme izvršenja genocida. Ekonomske aspekte ophođenja sa srbima, najbolje je opisao gospodin Bil Klinton. Za Evropu i Ameriku je mnogo skuplje da se na njihovoj teritoriji ponovo pojave izbjegličke kolone, nego da se bombarduje Srbija.