Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba znati da je lopovski projekat. Samo ce dici cjenu za 200 i prodavati iste ponude.
a kako ti to znas veliki strucnjak
Slazem se , ali onda ce nece niko uzeti vaucer . Vidjecemo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Obezvrijedili su vaucere. Cijene ponuda su podigli za 30%. Smanjili usluge. Ovo je cisti slucaj organizovanog kriminala.
nije. ja sam koristio za Bihac i super je stvar. mozes otici u septembru tipa 2 noci 260(130x2) i doplatis samo 60 KM. izaberes hotel koji ima bazen i polupansion. a 80% nisu preko ove cijene. vazno je samo kontaktirati hotel i naci slobodan smjestaj. poslije njima miniataratvo refundira a iz novcanika ide samo ta razlika. Lijepo je otici i u Jajce, Bihac...ne samo juzno.
Neka hvala, od ove države nikada ništa dobili nismo, Bogu hvala, ni ne treba mi🌞🌺
Znaci muz i zena, tj. dvije osobe ne mogu iskoristiti dva kupona za jedno putovanje, smjestaj sta god. Mozes otici sam ili izletis pofino para, ds ti ovih 200 KM nista i ne znaci 😂
Jeste vise dosadni sa vaucerima...podijelite ljudima to i zavrsite sa pisanjem o tome...kao da ce dobiti po 100 000 km koliko o tome pisete.
I Dalmatinci su uveli jos bolji paket: ‘ponesite’ ldodatnih 200€ za nedaj boze, trebat ce vam. Jaci su od BH telecoma
Na kakve fore javne pare vlada daje ratnim profiterima i stranačkim uhljebima .... nevjerovatno šta sve prolazi u ovoj prčiji.
Odmoriubih lipin loppvluk ko nekad hastahana, sve lopovluk
nije ni počelo kod nas se odmah gleda ko će koga zaje.at
Podići će cijene za u prosjeku 100 KM, tako da će od ovih 200 KM pola dobiti korisnik vaučera, a pola zajmodavac.
vi bosnjaci idete na svoja jezera, lako je vama, mi hrvati u najljepsu hrvatsku.
Najljepša kako kome🌺🌞💞
Znaci dali su vaucere u ruke agencijama i iznajmljivacima. Onda to nije podrska za građane nego za njih
578,00 km samo opcija 2 nocenja ima u ponudi nigdje nema tog paketa od 250km sramota
supružnici mogu kupiti po jedan paket od dva noćenja za dvoje, iskoristiti svaki po jedan vaučer i spojiti pakete u odmor od četiri noćenja za dvoje a zasto je mozemo po jedno nocenje vec moramo hiljadu maraka za 4 dana u neumu
znao sam da ima neka caka ja i supruga za 2 nocenja u neumu koja su 500km mozemo iskoristiti jedan vaucer sramota
drug neum nece ni biti ,niti ima mjesta spica sezone..uzmete dva vaucera ona rezervise 22.23.8 a ti 24.25.8 i eto ti ;) samo mozak ukljuciti
hah, to bi tito oma sve na goli otok, ništa ne bi raspravljo nema potrebe i riješena stvar
Ljudi, molim vas da ne podrzavate kriminalce. Hoteli na citydeal i ekuponu su odmah po najavi ovih kupona povecali cijene za tih 200 KM, ili su znatno smanjili ponude. Imate wayback mashine pa se uvjerite. Ako im ovo prodje, sve ce proci. Molim vas ne zalijecite se.