Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CG najpametnija u regionu! Cetveroclanoj porodici treba 160 KM za debilne testove...90% tih porodica ce promijeniti destinaciju i otici ce u zemlju u kojoj ne traze ni test...tj u CG!
Meni sestra zivi u Holandiji. Kaze 115 erura po osobi. Njih je petero. 600 eura ili 1200 km samo da udje. Pa nepada joj na pamet. A posteno da ti kazem, potrosi svaku put ovde lijepo. Te uradi malo na kuci, tre ode kod frizera, te urade auto. I nije to zato sto je ovde puno jeftinije, razliku koju placa u cijeni nadomiri baksisom. Ali Biserki bili preci Arapi koje ne vidis u lokalnim radnjama. Kaze gubimo milione radi viza.
Pa zar ti je sestra tolika stipsa da nece uraditi servis na autu u holandiji? Ulje 40 eura filteri od 5-10 eura? I usput sto nema onda lijepo bosanski dokument i moze rahat uci?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Draga dijasporo! HARAM BILA SVAKA MARKA KOJU OSTAVITE OVIM LESINARIMA.
Ovi stariji ce ostavljat jos al mladzi nece sigurno toga je sve manje i manje djeca koja rodzena vani nece imat veze s bosnom
da su pametni kao sto nisu.kao albanci i crnogorci,pustiti sve da ulaze,i onako ova plademija je samo u glavama ispranih mozgova,zaraditi neku kintu,koju marku da se ovaj narod malo opari kao medvjedi prije zime prije zimskog sna,kad nakupljaju masnocu koja ce ih drzati do proljece.
Adz opet hoce da ucjenjuje.Moze al u curku.Proslo je vrijeme to davno.Jedino sto rade je da rasele Hrvate na sta se oni nikako ne bune i dobro olaksavaju situaciju sto se tice demografskog kretanja.Uskoro adz ce imati glasove samo iz mjesne zajednice a prostori ne naseljeni..Bravo.
Evo dijaspore
ovo je znak dijaspori da nije dobro dosla ali mogu slobodno poslati evre a da oni ostanu kuci
Da sročimo: građani susjednih zemalja nas mogu zaraziti, ali ne oni iz ostalih država Evrope. I sve je toliko iskomplikovano da malo koji granični službenik će se snaći u ovim zavrzlama. Naravučenije: ludilu nigdje kraja. Nije ni čudo jer malo ko koristi zdrav razum i razmišlja logikom.
zalosno je da Hrvatski državljani mogu da udju bez ičega, a nama treba test za ulazak u HR, čak i onome ko ima HR putovnicu....
Sacekaj, zar nije bilo djeca do 18 godina mogu uci u pratnji roditelja? Kako sad do 7?
Stop islamizaciji Bosne!!!
ma treba se jos naguzit arapima
Bolje se naguzit bilo kome nego skapavat od gladi pa će te nazigu gladnog