Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Šta su sve državni ministri stekli ??? Mislite Šta su sve državni ministri pokrali !!!
Bilo je na tv kolike su im i plate. Pa taj Osmanagic iz zeljeznica ima vecu platu od Spirica i Lagumdzije.Kako to moze biti?
A sta sve nije prijavljeno?
NISU ONI KRIVI MI SMO
Mi smo ovce ... mi samo kukamo i sjedimo u kućama...
Islamofašist Zlajoglu je od reketa zaradio ko oni svi zajedno, ali pošto ovaj portal uređuju njegovi čmarolizi, o tome ćete ovdje naći vijest malo sutra.
E dokle cemo biti ovce ????? Horor
NAROD JE STOKA GLUPA
SRBIMA, POJAM STAN U BEOGRADU, HRVATIMA ZAGREB A BOŠNJACIMA, NI ONI NE ZNAJU GDJE.
Dok narode zabavljaju nacionalizmom i pricaju pricu kako smo ugrozeni jedni pored drugih, oni se bogate. Ovo ima samo u Bosni i na Balkanu I bit ce dok je \" glupih\" Bosanaca i Hercegovaca. Zamislite samo sta imaju ne prijevljeno kad su ovoliko prijavili, bagra, al tako nam i treba!!
oni sad uzivaju jer svaki od politicaraima covjeka koji je placen da cita ovakve portale i clanke da vidi kako se narod mrzi. a narod kao ovce,da ti malo da kasikicu da glasas za njega pa ti onda uzme sve sto imas. zato ljudi ajmo se mi probuditi manite se politike, vjeru ostavimo u kuci Bosnjaci, Srbi i Hrvati ajmo biti Bosanci i Hercegovci ajmo mi da se budimo ajmo svi zajedno protiv njih. Kad mogu ciko i maca jesti iz izte zdjelice mozemo i mi da se ujedinimo. oni najavljuju bankrot kao Grčka, a oni ce imati sta jesti a mi?????????
ma trebali bi organizirati humanitarni koncert da im pripomognemo eto nešto mi ih žao. imam osjećaj da svakom od njih žena na svom imenu ima bar dva puta više imovine eto nešto mi ih žao ili neki broj na koji možemo zvati pa kad se skupe sredstva podjeli ti im ono bratski
Ne mogu da je vjerujem da je našim vlastodršcima tako velika naknada za topli obrok pa mogu pokupovati toliko bogatstvo za jedan mandat. Poznato mi je da većina zaposlenika koji imaju sreću da prime topli obrok njime (naravno uz doplatu) plaaćaju komunalije iz kojih i naši bajni velikani dobijaju platu,topli obrok,rad u komisijama, dodatak na (ne)razdvojni život,nagrade (ko fol) za izuzetno postignute opstrukcije da se ništa ne usvoji da bi se preživjelo
muce se a mi ih prozivamo... treba dici PDV na 25% kao u susjeda da ne kukaju...:)
Eto pa opet izadjite i glasajte za iste :) dok vas loze nacionalistickom pricom,oni ubiru pare :D samo se vi svadjajte medjusobno,sto se vise svadjate,stvarate povoljnije uvijete za njih..scenarij grcke ce se odviti vrlo brzo ako svi ne izadjemo na ulice i ne ucinimo nesto povodom ovog problema