Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BosanskoHercegovačka Bosna i hercegovina..... ni slučajno Hrvatska, Srpska ili Bošnjačka..... BosanskoHercegovačka..... međutim, možda će pojedinci to skontati poslje kijametskog dana..... a do tada će vjerovatno Andrea Jevrić raditi kao čistačica iako ima zvanje Magistra, i Oliver Knezović će govoriti kako je branio svoj narod bez da kaže od koga - a branio je svoj narod od svog naroda -..... meni i dan danas nije jasno što Vatikan šuti na sve ovo i kakvo je mišljenje istoga o zakonskoj zabrani Hrvatske Katoličke crkve i Srpske pravoslavne crkve na prostoru Bosne i Hercegovine, i recimo preimenovanje istih u Bosansko Hercegovačku Katoličku i BosanskoHercegovačku Pravoslavnu crkvu..... Svi se predstavljaju sa riječima želimo vam mir......
Djihad bolan, nema it tu druge.
evo gledam i pise \"osobna iskaznica\" na hrvatskom kao i \"licna karta\" na cirilici na srpskom. u cemu je problem? dakle bih je srpska i hrvatska. moze biti i bosnjacka ali ako ovako nastave, unistit ce ju kao i srbi yu
ok \"vasa\" bosna, a \"nasa\" i bosna i hercegovina. nego kako to \"vasa\" - po katastru posjedujes sve? nemoj se persirati :-)
Bosna je naša, uvijek je bila i uvijek će biti a vi se pojedite. Tu ste gdje ste i ništa ne možete. P.S. Pogledajte lične karte i šta piše pročitajte naglas, pa opet ponovite
RS + HercegBosna + IslamBosna = mirna Bosna
dobro kazes allende ali mi smijesan ovaj sto rece gorazde grad heroj. odavno vece provale i bestijalnije laazi nisam cuo ni procitao. kako su samo ovi bosnjaci smjesni, snjima vazda neki cirkus. heebes vic bez suulje i muuje, da ih nema trebalo bi ih izmislit. nema od dogovora nista i ko se ponadao izuzetno je gllupa osoba. iskreno govoreci jedino hrvatima je stalo do kakvog takvog dogovora i kompromisa jer samo njima postojece stanje nikako ne odgovara. citam ovog gore bosanca (a ko moze bit gllup ko bosanac) predlaze da se okupe neke patriotske stranke.... to je jos jaci vic od onog \"gorazde grad heroj\"... samo mi reci jednu od tih patriotskih stranaka, bas sam znatizeljan a i pozelio sam se opet malo ismijat.
Ako tako budete gurali samo prijedloge muslimanskih bosova, Silajdzica , Tihica i njima slicnih, ode Bosna izbrisat ce se sa politicke mape, treba stvoriti Herceg Bosnu i Republiku Srpsku pa ko hoce da se pripoji dobro dosao a ako nece sretan mu put, Bosna nikad nije bila Muslimanska osim kad je Turska harala Bosnom, nema vise turske imperije pa nema ni muslimANSKOG UPRAVLJANJA. Na foru su prevarili Hrvate koji su im podjelili oruzje da udju u rat protiv Srba da bi kasnije istim tim oruzjem tukli po Hrvatima, nece se to vise dogoditi, nek budu sigurni muslimani jer Hrvati su napravili ustupak Muslimanima jer su im bili potrebni kao saveznici zbog Srba u Hrvatskoj Krajini, sada je Hrvatska krajina nestala Hrvatska je postala cjelovita bez problema, jedini problem su Muslimani koji hoce nazor da stvore Bosnu jedinstvenu a kasnije Dzamahiriju e nece moci, nece Vam pomoci ni Alah Dzelesanov ni Amerika ni Evropa, ili sva tri naroda jednako priznata, tri entiteta .
E, nek\' su vala povecali broj zastupnika. Nek\' imaju gdje uhljebiti \"zasluzne\" i \"sposobne\" amidzice, zetove, jarane... Treba bagru rastjerat\' bez izuzetka! Što bi Johnny rekao: Lutke od krvi bez trunke ideje Ubice na cesti Loša noć, bježim iz grada Oni dolaze Kurvini sinovi!
Samo jedan prdsjednik i to gops.Zeljko Komsic legendaaaa
@neko iz mase... E baš me intersuje ko ima motiva da gine za ove pljačkaše ponovo...
gdje su novci deviznih stedisa? cije je cavtatsko ljecilisdte, ciji je trpanj, pa ztp-ovo opatijsko odmaraliste, dubrovacka bh ljetovalista , i brojna druga bh imovina sirom hrvatske, slovenacke i crnogorske obale, pa gdje su usmjeravani novci iz ljubljane za bh novinare, gdje su donacije sa svih strana svijeta, gdje su odlazile vrece novca iz banaka i od donacija dok su golobradi i goloruki momci u patikama ginuli? otkud novci za exkluzivne hotelske koplexe sirom jadranske i obala na najelitnijim svjetskim destinacijama? gdje su novci od devastacija pa za marku privatizacija fiktivnih vlasnika drzavne imovine? dodik popljackao, je li?
@Seljak hahahaha
haha a jeste budale:)
ev ih pod jastukom mojim :p