Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam da napustim ovu državu!
Steta sto vec nisi. Takvi paraziti su samo opterecenje za drzavu. Sve sto znate je da lajete. Umjesto da pitate sta da uradite za drzavu vi cekate da vama drzava nesto da.
Ko bolan da uradi sta ? Za koju drzavu ? Ovu OLOS od drzave ?! Ma nema sanse, ova drzava je davno propala, svi vi koji se tjesite da se jos moze nesto u ovoj drzavi ste izgubljen slucaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sramota za nas ljude koji zivimo pod okupacijom ovih nacionalistickih stranaka koje god ne mogu vlast uspostaviti. Ovo je genocid nad zdravim razumom i dostojanstvom
SdP i ljevicari su moglinda udju u vlast na drzavnom nivou kao sto su u Sarajevu, ali ti izdajnici znaju da je vlast gdje sjede Dodik i Covic teska borba i zato nisu htjeli, a sada nas truju o lazima i podvalama.
@naftalin da mi je znat cije si ti nacije i kome pripadas posto nisi Bosanac a nisi ni jedan od tri naroda. Mora da si vanzemaljac koji laje na sve i svasta. Imas li ti identitet? Ma ja nemas cim ga idalje trazis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drzava funkcionira vec godinu dana bez problema bez vlasti, to je dovoljan pokazatelj koliko je beskorisna vlast u BiH. I generalno smjesna drzava.
Reče mi kuhar, u loncu se krčka patka
Sta se kuchka?
Sigurno uzimaju debelu.... mislim da su mozda najplaceniji u evropi da nekazem u svijetu ako uzmemo u obzir minutazu provedenu na poslu....
Jedva čekam da se raspadne država!
sta god da urade oni ce biti bogatiji mnogo a mi siromasniji i od ovoga sad
sta god se krckalo ide na stetu bosanskog naroda ovi kriminalci od politicara od 1991 samo donose nesrecu,krv,glad,siromastvo,narod treba to jednom prekinut,jer vidjelo se ovoliki mrtvi,osakaceni,raseljeni ali nijedna granica nije pomjerena ni 1mm oruzijem samo dogovorom vrijeme je da odu ovi seoski mafijasi
A sta hoce narod i sta hoce mediji? Jeli vam stalo do bilp kakve vlasti samo da je vlast, pa bilo to po Dodikovom i Covicevom ukusu? Jeli hocete da se sastavi vlast bez ANP a ?! Pa to moze sutra, a hocete obda lajati na SDA da je izdajnik? To jedva i cekate zar ne?! I hocete vlast u Federaciji po volji Covica? teski ste vi licjemeri, zato su SDP i ostale kukavice povjegle u misju rupu jer znaju kako to nije lako. Zato prestanite da lajete i stavljate SDA u isti kos sa separatistima!!
Zanimljivo kako nas mediji truju svakodnevko i govore kako je Bosna idelalna za politicare a negovote kako je Bosna san za novinare, imaju da pisu i da tracaju o cemu hoce. Jos kada nam novinari kazu kako politicari mjenjaju partije a novinari promjene dres vise puta.
Politicari moraju skontat da njihov rad ce dovest samo dvije moguce opcije. 1. Odosmo svi pa vladajte sami sebe 2. Pobijemo vas sviju.. ali opet ne vrijedi dusu isprljat radi papka..
Lijepa slika,dva muslimanska predstavnika i jedan srpski pr3dstavnik u predsjedništva tkz biH
Gledaj grbavoga Dodika, a meni ako Adnan šte nabavi trolejbuse autobuse i u radi nove tramvajske šine od Ilidže do tehničke tek tada će se vidjeti velik pomak za BIH jer ovu su dosta krali. Na najvišljim zgradama a toliko lijepim gdje je i priličen vatromet na skelama možete vidjeti samo okruglo 5 radnika a zgrada ima oko 20-35 spratova. Svi otišli za njemačku osta ovo malo duše ovdje!
Krckaju se dobro ugojeni "mozgovi".