Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nama nece biti bolje ko god pobijedio.
Sda taktika da se ne iuadje na izbore. Demotivirat ljude i da sve ostane isto. Ja ko odredjuje drugi nego narod.
zar ti nisi u americi ili negdje vani ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve nekako kontam ali ovog Mirsada nikako. Zna da nema sanse nikakve, zna da ce samo bezveze razvodniti bosnjacke glasove i ono se nesta trpa...
Ne kontas je ne razumiješ politiku. Ako Denis hoće da mu uzme glasove onda nek se nagne na njegovu stranu poklopi stvari koje obećava i pridobije iste glasace. Niko ne dobija kandidaturu na ime, osim Bakir od svojih ovaca.
Mirsad je dosad isturen kandidat ispred koalicije Država po dogovoru stranaka koje ćine tu koaliciju.Ako bi se i druge stranke a to su one koje razvodnjavaju i žele vlast a ne dobro državi i građanima prikljućile toj ili nekoj drugoj zajednićkoj koaliciji kandidat takve ukrupnjene koalicije bi mogao da bude i neko drugi ko ima bolje referense.A kad je profesor Hadžikadić u pitanju na osnovu ćega tvrdiš da nebi valjao ako ćovjek nikad nije pokazao šta može i hoće.
Bakir-Komšić... Kad vidim ko sve stoji iza Bećirovića, ne mogu to progutati...
Koji glup narod. Kao da član Predsjedništva odlučuje o bilo čemu bitnom za obične građane. Ali samo da se ne priča o velikim cijenama i malim platama.
kad je riječ o članu predsjedništva iz bošnjačkog naroda, isključujući bećirevića, svi kandidati opozicije i silijdžić i hadžikadunić ... su direktni glasovi za bakira. tu ne može biti riječi o gluposti, oni rade za bakira a po nalogu spolja, istih onih koji godinama drže i bakira i dodu i čovketa. šćepo zna da je dospio na klizav teren pa je špekulant morao odustati od takve rabote. a komšić je jednostavno prevaziđen.
Cuj Komsic prevazidjen……cuj tkz. glasovi za Silajdzica, (za kojeg se zna da se nece kandidovati jer je bolestan, ali bitan kao savjetnik), idu Bakiru….Komsic je ovdje najozbiljniji i najbitniji kandidat. Najjednostavnije je…..NIKAKO ne glasati za Bakira, Dodika i brata mu Covica, jednostavno da se stranke koje su 30 i kusur godina na vlasti unistile BiH, zaborave i ignorisu kao da ne postoje na glasackim listicima.
nešto bolje može biti samo AKO SE NACIONALISTI , NJIHOV KADAR, NJIHOVI KANDIDATI "PROTJERAJU" IZ VLASTI
Sad pronađoh da je Čović dva puta bio biran po važećem izbornom zakonu, i bio mu je pravo dobar. Problem sa zakonom je nastao kad je Čović gubio. Zna li ovo EU i Šmit, ili treba neko da ih podsjeti?
Bice dva fikusa i Dodik. Bolje vam je preturajte brojeve može li Vojin Mijatović dogurati do Dodika u RSu.
Dosta je vala i SDA, od 95-te vladaju a nisu napravili ni jedan korak ka boljem životu.
Denis Becirevic novi predsjednik aBd.
Za nas Bošnjane izbor za bošnjačkog člana predsjedništva je protokolarno. De nam pokažite hoćemo li sa Željkom zaj*bat Hrvate ili nećemo. TO je ono što nam daje zadovoljstvo!
Neki komentatori posebno iz zapadne Hercegovine spoćitavaju Bošnjacima da im iz neznam kojeg razloga izaberu Komšića što ili je zlonamjerno ili nisu upućeni zato što nisu navikli da žive u multikonfesionalnom društvu i ne poznaju drugo i drugaćije.Željku su birali građani a ne bošnjaci i to je taj problem dejtonskog nesporazuma kojeg su potpisali konstutivci koji su manjina u BIH.
Znaci nama super dobro po ovoj anketi. Ebem ga u prkno tko kaze da mu je zivot tezak u BiH. Po ovoj anketi svi bi da ostane isto kao i do sada...
SDA više ne može računati toliko na glasove iz inostranstva. Smanjila se populacija ratnih izbjeglica, među njima i dezertera. Njihova djeca i nisu vezana za Bosnu. Oni koji su poslije otišli su otišli jer su morali zbog neperspektive i oni pogotovo neće glasati za SDA. Vrlo vjerovatno da će se značajno smanjiti broj glasova iz inostranstva uopće za bilo koga.
To znači da će Denis konačno ubirati platu iz predsjedništva, jer neće ništa drugo ni raditi... jedina dobra stvar u tome je što će Bake Muppet show da prede vunu kod sebije..
Bakir da je posten podrzao bi Becirevica i Komsica.
Ovako : 1. Izdajnička SDA treba da svojim glasačima kaže da svi glasaju za SDP a u presjedništvu za Komšića, tako da SDA ne pređe ni prag kako ne bi mogla da provede što je obećala strancima za KAMENJARCE, ŠAH- MAT + PATRIOTIZAM. Dalje da kaže svim svojim glasačima koji mogu glasati u RŠ i Dijaspora da glasa za Mijatovića garantovano ŠAH MAT. Opzicija za Bećirovića i ponovo svi iz RŠ i dijaspora za Mijatovića i BOG DA NAS VIDI....
A onda opet nek Latini dovlače koje kakve političare iz EU, onda iduće izbore Naša stranka i sve tako u krug, sa Latinima Latinski Sa Latinima Latinski
Samo Vi pucajte minuse ali ovo je jedino rješenje ako hoćemo državu. 1. SDP samo kaže Europiskim političarima GRAĐANSKA, ĆAO JER ONI TO I PREDSTAVLJAJU, ZDRAVO GRAĐANSKA ZDRAVOOO. Čak kad bi masovno i dijaspora izašla i ovi koji imaju u RŠ pravo mogao bi Mijatović i Milojka dobiti, tako da mislim da su 30 godina krali, VAKAT JE MALO I MA DRŽAVU DA MISLE