Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako genocidaši budu kočili odlazak BiH u NATO onda će ovi zavrnuti pipu, nema više kredita koji drže genocidni entitet.... Živjela vječna Republika BiH država svih naroda koji je vole i smatraju svojom domovinom!
STETA MLAD A PUKO KO TENA
Zivjela zivjela Bosnaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo NATO se povlači iz Afganistana, Taleybaani zauzimaju bazu za bazom, uskoro će u Kabul ući. Znači džaba im je bilo 20 godina NATO prisustva, BiH treba članstvo a ne prisustvo trupa i nekakve vježbe!
Ti baš zaboravio, sad će drugi igrači uletiti tamo, Kinezi, Indijci, Rusi, Arapi,Egipćani,i druge zemlje koje još nisu dugo vremena tu bili.
Samo sanjajte nije zabranjeno,ucete u nato kad na vrbi rodi grozdje😂😂😂
Piše da da Čović i Dodik mogu vriskati od muke.
Prije ili kasnije genocidna ce nestati i to je neminovnost. Nije dobro da PC postoji radi primjera u Svijetu. Pa zamislite da Texas odluci izaci iz USA, Katalonija iz Spanijeili N. Pazar iz Srbije.... Bez PC gradjani bi imali prosperitet i sigurnost. Mirno ukidanje PC je najbolja opcija prosperiteta i sigurnosti.
Zako o odbrani BiH, Član 84., kaže " Parlamentarna skupština, Vijeće ministara BiH, Predsjedništvo, te sbi subjekti odbrane, u okviru vlastite uszavne nadleznosti, provest će aktivnosti za prijem BiH u anstvo NATO". Da li je u članku navedeno u skladu sa zakonom, procijenite...
da li ste rajo svjesni kad vam redovno svaki mjesec naruke u kešu legne oko 5 6 ili 7 000 maraka ??? da li uopste to mozete da zamislite ?? taj osjecaj kad odneses gutu od 6000 , i opet za 30 dana , a poenta je da se za tih 6 -7000 ni po guzici nisi počešo !!! jeste li svjesni dragi ljudi.
toliko prosjecno ukradu svi "politički" a sa politikom imaju veze kao sa kvantnom mehanikom ,uhljebi na zlatnim jaslama .
Najbolje bih bilo da u NATO uđu i BIH i Srbija da vise nebude rata i da nam djeca u miru žive. Jebeš vise ratovanje obicni ljudi najdeblji kraj izvuku uvijek.
jel vojnici ostaju do penzije po Natu il im je šut u 35oj, 40 oj ???
Pročitajte dokument!!!! Mislim da je normalnom onsanu sve jasno! EUROATLANSKA ZONA interesa, brale!!!! Tačka! :D Ma samo "mirni, mirno, mirnom“ vlahahaahhaahaa
treba se zapitat sta nato ima od nas?
Nista od nas osim nekakve politicke igre, ti ces ukrajinu ja cu Bosnu I tako te stvari..
Nije fer da Srbija ima visok nivo saradnje sa NATO-om a mi nemamo. Ovo je prilika da pokažemo da i mi možemo i trebamo kao i Srbija.
🤣🤣🤣
Dodik ce uvesti BIH u NATO, a svo narodu maže oči nacionalizmom.
Mah neće to ti je stara priča. Koja uvijek pali kod naroda.
Sta ce NATO ovi iz sumske reci hahahaha
ka sto predsednik Mile stalno govori..saradnja ali nema clanstva. Ipak, postoji sansa da BiH udje u NATO pod uslovom da se pregovori izmedju Srpske i Federacije zavrse uspesno.
Znaš da od tih pregovora između entiteta nema do kraja života i vijeka.