Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmjeniti izborni zakon
Da se ispreseravaju i cao
Znamo sta te satire - priznaces nas, Bakire! Istina, napisali Srbi, ali vise vazi za Hrvate, nego za njih.
Bakir, Dodik i Covic su partneri. Pametnom dosta. A ovi stranci neka ne dolaze, ovakve promjene izbornog zakona nece vidjeti!
žali bože puta.....
Očekivati je ništa, 👎🏽👎🏽
NIŠTA , SMEĆE I JEDNO I DRUGO!!
Sve vam je jasno kad vidite facu ajnhorst i palmera, oni su neprijetelji Bosne
Institut za ispitivanje ruda i gubljenje vremena.
Mozes zamisliti dobiju posao da rade na Bosni i Hercegovini Kakvo ljudsko smece trebas biti
Sreca pa se rvate nista ne pita, Komsic zlatni ljiljan ⚜️⚜️⚜️
Ahahahahahaha herceg bosna jel to ona reklama za kauč?
Bakiru su bitnije uhljebe nego bosna kad hod neato obeca nakir odmah10hiljada omladine napusti bih zato te molim presednice ili dio od presednika da neobecavas nista
od ovakvih imbecilno parazitskih faca ništa pogotovo s predznakom EU,jer odma naumpadnu briselske dame noći sa IQ 39 poput Kolinde
Đaba ste dolazili, mislim niste zbog sebe, dnevnice će biti plaćene i to, ali od dogovora nema ništa
Čoviću je bolje da se obrati Dodiku da mu da nekiloko lijeha u posavini da pravi treći. Bar mu to pobratim duguje i vjerjuem da bi mu dao i više jer svaki dan naglašava da hrvatima u BiH treba dati treći. Pa u Posavini su i bili većina tako i treba aferim Dodik.
Odmetnuti pokopati odlučuju o Bosni..ne dolazite! Mrš u pm