Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahhaha koji zanimljiv tekst, basna
kakvi sosoni hljeb te jbo!
Ostati u BiH
ma daj sta se pravite recite medicinska skola. koga briga kako se zove vec kakve kadrove pravi.
Netko treba da popuni normu sati pa izmišlja žnj smijer gimnazije. Upravo zbog ovakvih stvari treba bježat iz BiH, mene osobno bi bilo stid nešto ovako izmislit Zdravstvena gimnazija. Više uopće ništa ne treba priznat od škola u BiH. To je samo da gimnazija privuče učenike, i upitno je koliko će tih učenika iz zdravstvene gimnazije upisat Medicinski fakultet.
--- Šta nudi prva Zdravstvena gimnazija: Cilj nam je obrazovati kadar koji će ostati u BiH Tradicionalno liječenje Kuranom, šta bi mogla drugo ? Učenjaci iz BiH su među prvima koji su u Sudisjkoj ARabiji dobili halal certikate za tu univerzalnu vrstu medicine. U svakom slučaju šućur Alahu u posljednji čas. Već su se ovi neki antibošnjački doktori uzjogunili, pa neče ni apslolutni autoritet Sebije a kamoli šta drugo !! ZA njih je spreman gorak lijek i kazna !
na slici 7 , tipu u pozadini natekla jetra.. neki alkos sigurno..
cilj je navući mušterije goethe institutu. C1 i pasoš u dzep....
drug, dug je put do C1, čak i nakon toga moraš uživo da se ušteljuješ...
@debuger4 zato treba rano krenuti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)