Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama u BiH ne treba vojska, ne treba NATO (mislim radi Srbije treba) nama u BiH treba samo PRAVDA tj. profesionalni Sud i Tuzilastvo BiH da kada ja nekoga prijavim za kriminal da on za to i plati ! Ne znam zasto tuzioci sudije trebaju biti (nasi ljudi) to da nam uvedete ko fudbal , za pare i profesionalno
Vojska ti treba radi spoljnih neprijatelja, sudstvo i tuzilastvo radi unutrasnjih.
Haman nam samo ti trebaš da nam kažeš ko je kriminalac, a ko nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvatska nije za uvodjenje sankcija razadaču BiH.Drugim riječima ona ga podržava i pridružuje mu se.
Poručila nam je da će uvijek neko nekog napast ako je bogatiji od drugog a ovaj ima puno naouruzanja.
Hrvati središnje Bosne su preživjeli agresiju 70.000 hiljada boraca tzv armije i 2000 mundžosa. I ne znam tko je ovdje agresor.
Nikad mi necemo mrdnut s mjesta , uvjek ce neki koristi situaciju I trazit nemoguce kako bi nas kocili..
Dok EU nosi mase i sprovodi korona terorizam i aparthejd nad vlastitim narodima, Putko Erdogan XI Ling vladaju svijetom. Kud svi Turci tu i mali Mujo. Nama nek je ta izreka uvijek pri pameti
Dodik: ili VLAST ili RAT, taj na robiju nece.
Niko više nikada neće podržati agresivnu politiku susjeda.Sada su na primjeru Ukrajine vidjeli kako izgleda mješanje susjednih država i na koji način žele da ostvare utjecaj.Iste želje poput ruskih u Ukrajini, imaju Hrvatska i Srbija u BIH.Kako reće Vučić, kada je BIH u pitanju slažemo se sa Hrvatskom 99 posto
Bosna se moze vratiti na EU kolosjek samo ako pocisti Srbe iz Bosne na isti nacin i po istom principu kako su Srbi pocistili Bosnjake u Podrinju, Posavini i Prijedoru.
Ima li susjed BiH i bliže da valja Bošnjacima. Pitate li se ikad da nije do vas iz 23% da niste malo u pogrešnom dijelu planeta.
Zasto bi bilo do Nas ..vecina smo u svakom pogledu ..niti smo napali koga nit koji k.. jedini smo Ili vecinom samo mi branili Bosnu I Hercegovini svi ostali ste ratovali za pripojit dio hrvatskoj I srbiji
Naci su sad mac maccci!
Vi fkt huškači. Govorilo se o rješenju problema u bih,ne o rješenju problema bošnjaka ,nego bih.
Da ne bi putina nikad evropa ne bi otvorila oci u vezi bosne. HVALA TI CARE PUTINE!!!
Čitam Rusi okrivili Ukrajince za proizvodnju biološkog oružja.Za vas Ruse je jedino malj u glavu,da dođete pameti.Utjerat će vas ove sankcije u šišu,pa koliko god vas preživjelo.
Ništa ti ne čitaš!! To su Ameri juče sami priznali. Traže način da te laboratorije ne padnu u ruske ruke. Ukupno 30 laboratorija. Imaš izjavu od Viktorije Nuland. Drugi put se malo bolje informiši o zbivanjima u svijetu!
Znaci propade, nigdje u svijetu prisutano, HNSovo stajaliste da jedan glas npr Ivane iz Posusja vrijedi duplo u odnosu na Ivanu koja glasa u Sarajevu.
E jesmo se nasekirali zbog stava Hrvatske u p.m.