Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stize novi specijalniji od specijalnig izaslanik amerke u ponedjeljak kazu ovaj je najspeciolizovaniji do sad
Rekoh ja vama..nema od sankcija nista vec samo dogovor. Daklem, da vidimo kako da Srpska vrati sve otete dejtonske nadleznosti, da li pregovorima sa Baketom ili bez pregovora sa Baketom tj u svom parlamentu. Ako na bosnjackoj strani ne bude volje za razgovorom, bude oklevanja i odugovlacenja ide parlament Srpske. Predsednik Mile vise nece da ceka, dosta je bilo
Bakir do Dodika, Dodik na drugi stranu do Covica, Covic vraca ka Bakiru, Bakir pruza pas ka Dodiku, koji dribla i trazi da se Covic otkrije i tako nas zajebavaju sve ove godina!!!
LICIMJERJE zapada se ponavlja !!!!!
Uzdaj se Mujo u se i u svoje kljuse.
Nakon americke turneje sve ostaje isto
Bošnje i njikov građanski prostup sa 95 % očišćenog Sarajeva Zenice i Tuzle vise nikoga nemogu prevariti
Ista stvar kao i u toku rata, pozivaju se "zaraćene strane" da sjednu za pregovarački sto, da se smanji patnja civila (a civili im meta), da se ovo, da se ono... Dok siledžiju ne mlatneš po pasjači taj niti šta čuje, niti šta vidi. Sila silu poštuje, ništa drugo. A svijet gleda kako se marišete do istrebljenja i konta - neka završe posao pa ćemo priznati "stanje na terenu"
Mi bošnjaci dajemo ultimatum da se ukine naziv republika srpska, odstrani laktaški vepar, da se se uspostavi Ustav RBiH, da se Sandžak pripoji matici Bosni kao i dio crnogorskog i hrvatskog primorja i od ovih zahtjeva nećemo nikada odustati jer na to imamo historijsko pravo.
Tesko uzavrelom Bosanskom loncu cekajuci zacina iz "sela". Klin se klinom izbija i dok god se ne pokaze i dokaze da se Dodiku moze parirati kontra mjerama da ce se on sam i njegovi sponzori o jadu zabavit tek onda ce se povuci potezi kao sto je bilo zaustavljanje ARBiH na ulasku u Banja Luku 1995. Ali zato treba pod hitno ukloniti jednog bezmuudog Bakira koji je zajedno sa Dodiko i Covicem kreirao plansku blokadu drzave BiH.
Bakir je napravio strasilo od drzave odabirom nesposobnih kadrova uz promoviranje podobnosti iznad struke pa sad imamo nepismenog Osmicu, staru nanu Biseru koju niko ne zarezuje ni za sto i daju joj hurme umjesto vakcina, sexi ministra PiCkotica i problem sa imigrantima, sunetli Skaku za ambasadora sa Travnickom diplomom. Kad se tome doda izdaja tuzbe i plansko davanje oba doma secesionistima onda je dobro sto nas ima na mapi ikako.
Tresla se gora,rodio se mis
nista od suplje rusija stoji iza ovog idiota niko nista ne smije a kako rece ovaj lik da su nasi politicari olos bez obraza tj. bezmdi je 100% u pravu....
A valja nam nakazi pjevati o ljubavi!
Plasite mecku resetom.
Srbi si napadnuti sa razlogom 90-ih kada je svijet znao da je pijani jeljcin doveo Rusiju pred propast. Sada Srbi iza sebe, naravno zbog njihovih interesa da drze komad Evrope, imaju Rusiju a Vucko pridobi i Ciju ciju predsjednika iz Kine. Nije dzabe ucio mandarinski. Nasi musl. okrenuse ledja i Turskoj pa sta ocekuju???
Čekaj tu ruse dok vas budemo satrali,sad nema srpske jna,sada bi vas traktorima poslali u vasu centralu
Prijetnje sankcijama neće dati rezulat. Jedina efikasna prijetnja je prijetnja ukidanjem entiteta i kantona i trajna zabrana bavljenja politikom.
Još nešto na spisku želja šta bi stranci trebali da urade. Da li se neko sjeća traženja angažovanja EUFOR-a oko požara i laganog odbijanja... Možda je i njima dosadilo da popravljaju. Uporno govore, i to od Erdogana do Amerikanaca, da trebaju se u BiH sami dogovoriti.