Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plavuša: Je l' se kaže "pčela" ili "čela"? Crnka: Naravno da se kaze "pčela". Plavuša: Dobro, ujelo me nešto po sred pčela.
Ova odluka ( čitaj naredba Amera) da se u razgovore uključi V.k , ..mislim da sama po sebi govori koje dobio po ušima... Jer , Venecijanska komisija se i prije javljala i ukazivala ne neprihvatljive , segregacijske odredbe sadašnjih izbornih pravila. Sumnjam da će imati šta drugo ponuditi , osim jasnih Eu pravila , u kojima za stožerno-kradeZeeovske -nacional-apardhejdske ublehe nema mesta ni u primisli... Bravo za Amere...
@lpgica Pa vidjeli smo da su sva rješenja koje je EU predložila pogodovale Hrvatima, tako će biti i ovaj put
a gdje je bio Franjo Radoncic i njegov SBB? oni kao obicno lukavo sa strane .. a onda gledaju kako kome da podvale
bošnjacima kao sastavnom visoko osvještenom dijelu turskog nacionalnog korpusa nisu potrebni nikakavi apstraktni građanski standardi, ekonomski se čvrsto trebaju vezati sa turskom rusijom i kinom, a kad je u pitanju pridruživanje EU to pitanje vezati isključivo za status turske. kako bi naša narod rekao kud svi turci tud i mali mujo.
@Robomnikad Europa to nikad ne će dopustiti, zato uzmi prtljagu i pravac u staje Anatolije
@Vitez Hospitalac pogrešno: odavde niko ne treba ići pa ni ti osim ako ne voliš ovu zemlju, a pravo pitanje je ko će doći a ne otići, evropskoj uniji to očito loše ide.
Nešto za šta mi nismo sposobni, eto šta je....
ne ide ovo više ovako... pa kako nas nije stid.
Svima je jasno da prihvatanje hadezeovskog prijedloga znači trajno zakopavanje u govna i korupciju. Mislim da to nikome ne odgovara, čak ni kratkoročno...
A opet svi znaju da prihvatanje bošnjačkog prijedloga znači mirnodopskim metodama jedan narod dekonstituirati, nametnuti mu svoje ljude za predstavnike u institucijama vlasti i taj narod odvesti u nestanak.
m. vam komunisticku ...hebo vam tito sve ...bratstvo jedinstvo pa genocid po Bosnjacima /Muslimanima ....dabogda ti komunizam bio u kucu ....bujrum u koreju , kinu , venezuelu ,rusiju pa uzivaj u Blagodatima komunizma !
Samo jos veće brukanje Bošnjaka katolika ili Hrvata kako oni vole da ih se zove.
@BHRE Ti si Hrvat i to cvijetni, pitaj dedu što je on
protjerivanjem seperatista , osudjenih zlocinaca , CEMO NAPRAVITI SVICARSKU OD BOSNE !!!
@anonymous07 Da Hrvata i Srba ovdje nema, bilo bi gore nego u Afganistanu
A , da li su se usaglasili da će poštovati odluke ( preporuke ) Venecijanske komisije..???? PS : sumnjam....!?!?
Mislim da ce ova komisija apsolutno pogodovati Covicu.
mozda zato sto je u pravu, kao sto je i ustavni sud odlucio...a vi sto bi da birate drugim nacijama predstavnike predstavljate se kao neke zrtve
@pantera101 pa glasaj dorate za koga hoces,al malo vas je mi ce mo vas preglasat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta će bola ovdje raditi. Pa ovdje postoje ljudi koje plaća stranka da pišu kojekakve gluposti i vrijeđaju druge ljude. Kakav pomak? Pa i oni sami kažu kuku vama kad naši pobijede. Nema napretka u BiH. Treba sve što možeš raditi protiv ove države za ovu zemlju!!!
svim smrdima hebem mamu, bez izuzetka.
Vragovi iz SDP SDA HDZ SBB se nisu uspjeli dogovorti o svojim prokletnickim pljackama. BiH treba jedan dobar EGZORCIST.
Tesko nama kad nam drugi kapu kroje jer nikad nece biti kako treba sve dok je sami sebi ne skrojimo po mjeri i ukusu.Jadna BiH sto je docekala!!!
pa skrojili ste sebi 23,5% da MZ nisje uskocila na tom bi i ostali, tako da mozete samo reci hvala....iako u realnosti i dalje drzite tih 23,5%
@pantera101 nije bolest sve sto boli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)