Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma haj sta ima veze nek grade debili gdje hoce i kako hoce...ima jos par zelenih povrsiha..nek i njih zabetoniraju sa ovim divnim zgradama medjusobno udaljeniim po 2 metra?!?!... TREBA STRELJATI ONE KOJI SU DOZVOLILI I DALJE CINE URBICID NAD SARAJEVOM!!!!
I KO JE DOZVOLIO GRADNJU?......NIJE BITNO KO JE BIO NADZOR? ...NIJE BITNO A KO CE POPRAVITI OSTECENU CESTU...NIKO! A KOCE ODGOVARATI ZA GUZVU KOJU PRAVE KAMIONI KOJI SADA NE MOGU ICI ZAOBILAZNICIM NEGO U JUTRO PRAVE KILOMETARSKE GUZVE U CENTRU GRADA, POKUSAVAJUCI DA PRODJU KROZ GRAD UMJESTO ZAOBILAZNICIM?!!?!
@BHREALNOST2 urbanizam bi se po pravilu trebvao baviti uređenjem gradova s obzirom na estetske, higijenske i praktične potrebe stanovnika...trenutni URBICID...ce trpiti nekoliko slijedcih generacija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U normalnoj državi, ovo se riješi za tri dana. Kanton angažuje KJP Rad, oni saniraju štetu i račun ispostave firmi koja pravi zgradu. Easy. Zašto se majmun poziva na građevinsku i urbanističku saglasnost kada je izgradnja objekta u davno odmakloj fazi?
Ko je dao sve dozvole za gradnju
Ko je dao sve dozvole za gradnju
Haha
Ko je dao sve dozvole za gradnju
Pokušavao sam saznati tko su ustvari bili "Mladi muslimani" i šta su učinili za Bošnjake. I na kraju zaključio: Mladi muslimani su duplo golo. Ništa osim neke maglovite borbe za vjerska prava. Gomila ubleha na celu sa Alijom Izetbegovićem. E te ubleha dođoše 92. na vlast. I tako do danas. Problem na zaobilaznici je eklatantan primjer njihove vlasti! Sve sto su naslijedili od komunista, unistise. Ništa ne napraviše, osim promjene naziva ulica. I nema nijednog pripadnika MM da nema svoju ulicu!
Ma....im...j..... ne zna se ko je nadležan???A kad lopov odradi granap na čaršiji maznu ga u Kiseljaku onda se zna ko je nadležan. .......lopovi i pravili zakone i "određivali""nadležnosti a sad ko ne znaju.
Ma neka si ti konakovicu cist a ko je odgovoran nije ni bitno. Vjerovatno je kriv neko sa sljemom na glavi sto izgubi 3 litre znoja a vi sto dobijate hiljede maraka platu ste neduzni. Visoka plata trazi odgovornost a to kod nas nije slucaj. Ma sakom u glavu.
KAKO ĆE ODGOVARATI KAD JE I ON IZ SDA?
One koji sjede u gradjevinskim inspekcijama procesuirati zbog svog ne rada,zaposliti nove ljude koji hoce i smiju da se suprotstave kabadahijama kojih ima na podrucju svih opština Kantona Sarajevo a koji grade gdje stignu i gdje im se svidi ne obaziruci se ni na posljedice te neplanske gradnje a ni na gradjane kojima tom gradnjom ugrozavaju i uskracuju njihova prava.
Pitam jarana sto napravi onoliku kucu, hodnik od 4 m mu razdvaja spavacu i dnevni. Kaze nikad ne znas sta ce urbanistima sutra past napamet, mogu odluciti da provuku ovuda krak zaobilaznice pa nek ima trasa.
Ljudi moji šta je s vama??? Smanjuje se izvoz iz BIH u Hrvatsku i Srbiju, a uvoz raste. U odnosu na proslu god. u Srbiju smo 25% manje izvezli, a 13 posto vise uvezli. KUPUJMO SAMO DOMACE, i u domacim trznim centrima. Nemojmo sami sebe ubijati.
Ne možeš više ni proći kako treba kraj pijace Markale. Kad ide šleper moraš se sa njim mimoići idući na kant.
za 25god mosnjaci inzinjeri iz sda sve zivo napravili bejha ko monako hahah