Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastaviti trovanje ispranog naroda i prati pare.
Pozadina je održavnje srba na aparatima keno
Sa tehničkim kisikom, naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo može riješiti samo Elmedin Konaković Kifla, čovjek neviđena znanja, čudo od nastavnika fizičkog.
U zemlji koja je u vrhu po korupciji i kriminalu to ide u prilog samo onima na vlasti SDA;SNSD;HDZ i njihovim botovima (dilerima) koji su tvorci i izvršioci tog kriminala. SDP;DF;SBB;i svi koji su participirali u vlasti nisu pokazali da bi se drukćije ponašali,Borba za fotelje za izvlaćenje narodnih para, visoka primanja,skupocijeni službeni automobili i privilegije je karakteristika BIH političara pozicije i opozicije koji su do sad bili u vlasti.
ma ovo nije problem uvoziti ako se radi o registrovanoj djelatnosti. drzavnoj odnosno entitetskoj
Pozadina je da je Dodo najveci igrac suverene i jedinstvene BIH !
Problem je u tome što oni koji glasaju, ne razumiju ove detalje oko lijekova, nego glasaju za većeg Baju.
“Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj slavnoj istoriji"
Najmanji problem je Dodik. A najveći problem je takva politika koju većina hoće i bira. Ilitiga što bi rekli kakav barod takva i politika. Mile govedo samo radi i priča što velika većina tamo misli. U Srbiji imalo normalan političar ne može preći izborni prag. Ako hoćeš u vlast, makar s minimalnim brojem glasova moraš bit što ekstremniji, moraš negirat, tj opravdavat zločine, genocide i podtžavat veliku Srbiju
Ako opozicija ne bude jedinstvena u RS-u još dugo ćemo gledati Dodikove opstrukcije
Trazimo da se iz Agenciji za lijekove BiH svim osobama iz RS-a DANAS uruci otkaz ili suspenzija do daljnjeg jer oni vise nemaju sta traziti u drzavnoj agenciji. Sto su to nezaposleni srbi iz Sarajeva…uopste iz Federacije manje vrijedni od srba iz RS-a.
Да ли то подразумева и преусмеравање пореза из Републике Српске!?
Bosna i Hercegovina je nešto slično Ukrajini,tačka preko koje se lome neki veliki interesi a da ne zabole one koje iza tih interesa stoje.Sigurno da ima puno onoga što prevazilazi same okvire Bosne i Hercegovine.
Želi da im tuši još industrijskog kisika po medicinskim cijenama. Kupit će od Novalića polovne respiratore, i Bog da ga vidi!
Mafija sebi pravi sigurnu zonu.
Izbori dolaze mnogo kasnije od roka stupanja na snagu ovog zakona. Rok od 6 mjeseci je neophodan da bi se pripremio sistem funkcionisanja. Tako da je ova teorija Klixovih analitičara smiješna. To ustvari i nije analiza nego poručeni tekst Dodikovih političkih protivnika.
Ovaj Dodik je 100 % heben. Sve sto kaze i uradi. Mora da ima jaku zastitu, drugacije nemogu sebi objasniti. Lud nije kako ga Klix opisuje
Napokon vijesti o dodi, e sada mogu i zaspati